reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziękuję za wsparcie... W końcu w łóżku... Maly ma czkawkę i sie odbija od żeber ... Niestety jak się położyłam bol pleców na dole wzmogl się.... Zaczynam się chyba bać...
Zauwazylam troche "galaretki" na wkladce ... Od razu do lekarki dzwonilam potwierdzila ze to raczej czop i zapowiedziała na jutro konkretnie badania ...
Oby mnie nie chciała zamknąć jutro w szpitalu. Jednak na porod jeszcze odrobine za wcześnie. Z drugiej strony tak jak Asienka pisze... Mam masę spraw. Trzeba ogarnac badania przed operacja. Oh... Nie jestem panikara ale poważnie juz mnie ten bol niepokoi. Nie teraz... Nie i koniec!!! Nogi trzymam razem i nie wypuszczę :p jeszcze ma tam siedzieć... Jak mi dziecko po operacji wypiszą od razu może wyjść :p

reklama
A zapomniałam pisać ze dzis sie dowiedziałam ze jesli Kubuś nie będzie miał problemów z krwią przy operacji i po niej. Tzn jesli nie dojdzie do zbyt dużej utraty krwi z powodu leków przeciw zakrzepowych to po tej operacji w ten sam dzień go wezmę do domu. Mam nadzieje ze sprawę tabletek przeciw zakrzepowych uda nam sie wykluczyć na rzecz zastrzyków. Jest to bezpieczniejsze wyjście od tabletek. Ale o tym w poniedziałek.... U kardiologa

Asienka dokladnie....
Jeszcze lekarz dowcipniś dzis do Kuby z tekstem " Pokroje Cię juz jako 6-latka"... Kuba się mnie pytal potem przestraszony czemu on chce go kroić i co to znaczy... Operacja będzie tydzień po jego urodzinach...

Serduszko trzymaj się!!
Dzielna kobieto! I nogo razem :)

Mnie dzisiaj cały dzień ponolewal brzuch jak na @ Ale nigdzie dzisiaj nie byłam więc nie wiem czemu :/

Mój odpierd** jakieś dziwne akcje uznał że on śpi w salonie bo tam łóżko jest wygodniejsze niż nasze (nigdy nie spał na nowej sofie) od lipca śpi Na łóżku co mamy w sypialni a dzisiaj nie...no to nie ogladnelismy film wzięłam poduszkę i sobie poszlam do sypialni :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Serduszko bedzie dobrze, nogi razem zaszyj dziurke i nie wypuszczaj!!!
Volka ja tez mam takie poczucie ze cos maly niespokojny dzisiaj. .. czyzvy chcialo im sie na świat! !???
Mloda Tobie mozna pozazdrościć tak się objadac o tak poznej porze! !! Ja jak bym tak jadla to vhyva jyz bym ze 100 ważyła
Barbra dzieki Bogu nic Wam się nie stało!!!!
Fanti cudownie wyzdrowialas!!!
A moj dzisiaj zmienił ustawienia w sypialni. Ale ja do konca jakos nie jestem zadowolona. Co zrobic za mala sypialnia jeszcze półki na sciane i jakos się przemeczymy przez pierwsze miesiące. Ale mnie dxisiaj zgaga trzyma. A jutro znowu polozna zobaczymy co dalej..??? Trzymajcie kciuki, zeby Arczi był we wlasciwej pozycji!!!

reklama
Obralam kilka ziemniaków wstawilam olej pokroilam je i już je będę teraz jadła hehe :)
Serduszko trzymaj się nogi razem !!!!
Mój się przejął ta witryna i z tego wszystkiego położył się koło mnie i zasnol więc sama coś obejrze zjem i ide spać hehe :)

Do góry