Wkurza mnie strasznie to pompowanie bo nie wiem czy to jest ustawiane czy taki już program ale pompuje do 170 a mi ręka sinieje aż i boli.. więc raczej nie ma szans że nie będzie budzić w nocy.. :/Fanti mialam taki sam holter cisnieniowy w szpitalu,tylko bylo cos nie tak z bateriami bo mierzyl co godzine a i tak nic mi nie zmierzylo :? wkurzajace to bylo to pompowanie ,a najgorzej w nocy ,bo to budzi ...Ale dasz sobie rade
reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
przy ubezpieczeniu w pracy, ktore zawsze jest ubezpieczeniem grupowym nie ma okresu karencji, wiec spokojnie- dostaniecieNo my nie dostaniemy za urodzenie dziecka,bo mąz dopiero tam od wrzesnia pracuje
Chyba ze mi sciagna dopiero :/ to czemu nie wysłali mi powiadomienia oczusty jedne :/!!! Nie wiesz ile?
Oplata w ing zostanie wprowadzona dla nowych posiadaczy. Starzy do konca "umow" nie beda placili a przy przedluzaniu karty/konta bedzie sie mialo 14 dni na rezygnacje. I to jest 5 zl.
2,5 % przy kredytowkach
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Fanti Ty piszesz o swoim mężu czy o moim??? Ja jak cos chce a M nie bardzo to muszę tak go poprowadzić w rozmowie zeby ten pomysł wyszedł od niego
Tak jak z malowaniem pokoju zabaw u gory. Wiedziałam, ze sciany sa tam czarne, tzn brudne jak diabli ale jak bym mu powiedziała ze trzeba je malować bo sa brudne- co dla mnie jest logiczne to zaczęłam mu mowić jak moźemy ułożyć meble zeby nie było widać śladów po starych meblach które tam były hihi
Jak bedzie robił pokoj Zuzki to znalazłam tapetę po 80 zł za rolkę... Jak dla mnie strasznie droga ale nim mu ja pokazałam to pokazałam mu pokoje w takich kolorach a on ją sam znalazł... No dobra z małą moją pomocą teraz znowu kupiliśmy Zuzce jasno szare meble do pokoju, różowe pastelowe sciany i panele w tym pokoju sa takie..... Hmmmmm mahoniowe :/ nie bedą pewnie pasowały ale niech sam to zobaczy zreszta i tak juz oglądał jasne panele.... Znając go juz mu cos chodzi po głowie, ja tylko musże go odpowiednio pokierować hihi
Tak jak z malowaniem pokoju zabaw u gory. Wiedziałam, ze sciany sa tam czarne, tzn brudne jak diabli ale jak bym mu powiedziała ze trzeba je malować bo sa brudne- co dla mnie jest logiczne to zaczęłam mu mowić jak moźemy ułożyć meble zeby nie było widać śladów po starych meblach które tam były hihi
Jak bedzie robił pokoj Zuzki to znalazłam tapetę po 80 zł za rolkę... Jak dla mnie strasznie droga ale nim mu ja pokazałam to pokazałam mu pokoje w takich kolorach a on ją sam znalazł... No dobra z małą moją pomocą teraz znowu kupiliśmy Zuzce jasno szare meble do pokoju, różowe pastelowe sciany i panele w tym pokoju sa takie..... Hmmmmm mahoniowe :/ nie bedą pewnie pasowały ale niech sam to zobaczy zreszta i tak juz oglądał jasne panele.... Znając go juz mu cos chodzi po głowie, ja tylko musże go odpowiednio pokierować hihi
marcowa 07
Cocosh dobrze ze z mezem wszystko w porzadku a lekarz naprawde bezmyslny. Powinien wiedziec, ze w Twoim stanie niewskazane jest sluchanie takich rzeczy.
Ja tez przed pierwszym porodem balam sie, ze nie rozpoznam ze to juz. A teraz wiem, ze tego nie da sie przegapic;D ale tak samo jak Ty manka boje sie, ze wody odejda gdzies w miejscu publicznym;D chociaz jak odejda porzadnie to bedzie wiadomo, ze to wody. A jak sie znowu beda saczyc to bedzie wygladalo jakbym sie zsiusiala stresuje mnie to
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja w ndz siedziałam w kościele i tak rozmyślałam, co bym zrobiła, gdyby mi tak odeszły wody podczas mszy. Zastanawiałam się co ja bym wtedy zrobiła, czy wstać, wyjść i dzwonić po męża, czy zaczekać aż ludzie wyjdą Niech nas Bóg broni przed odejściem wód w miejscach publicznych
Cocosh! współczuję Ci przeżyć z ostatnich dni, teraz będzie już tylko lepiej. Odpoczywajcie dużo
Serduszko1
Fanti Kubusiowi tez reka sinieje jak pompuje do tego mu dretwieje... Ta noc będzie ciezka. Z tym holterem....
Ja wykonczona jutro kolejny ciężki dzień... Uciekam spać.... Nie naskrobcie zbyt dużo, nie będę miała kiedy czytać
Ja wykonczona jutro kolejny ciężki dzień... Uciekam spać.... Nie naskrobcie zbyt dużo, nie będę miała kiedy czytać
nailie
Volka ja też mam taki niby kamień w przedpokoju i kurzu nie widzę chociaż kto wie, dawno nikt tego nie odkurzal. .. w każdym razie w oczy nic się nie rzuca
Maya ale duża dziewczynka! A Twoje dzieciaki jak duże się rodziły?
Barbra ja to się tylko zastanawiam gdzie ty miescisz to wszystko
Marcowa ja to się boje akcji typu odejście wód w samochodzie w domu to sobie podkład położę na materac i juz, a tak to już widzę to sprzątanie chyba na folii będę jeździć w razie co
Maya ale duża dziewczynka! A Twoje dzieciaki jak duże się rodziły?
Barbra ja to się tylko zastanawiam gdzie ty miescisz to wszystko
Marcowa ja to się boje akcji typu odejście wód w samochodzie w domu to sobie podkład położę na materac i juz, a tak to już widzę to sprzątanie chyba na folii będę jeździć w razie co
MłodaMama93
Marcowa wczoraj polozna opowiadała że jednej dziewczynie odeszły wody na środku supermarketu... gdzie mieli PEŁEN KOSZ ZAKUPOW! oczywiscie zostawili te zakupy na srodku sklepu i wyszli
Bursztynek moj maz mowi,ze w pzu podobno trzeba miec minimum 3 muesiace przed zajsciem w ciaze ubezpieczenie. Laski nie chce nic mowic,ale moje dziecko tak dzis szaleje i czuje,ze nagle lezy poprzecznie. Brzuch sie rozlal na boki i glowa wyraznie z prawej strony. Ciekawe,moze jednak ma zamiar sie obrocic glowa do dolu...
reklama