Cocosh super że znów jesteś.. mam nadzieję, że nie zapomniałaś od nas pozdrowić męża Koniecznie uściskaj go od nas wszystkich.. a lekarz,, cóż.. nie wiedział, że Twój mąż ma taką kciukową obstawę A myszy to go teraz jak Popiela zaatakują Złość ciężarnej ma wielką moc.. a tylu ciężarnych.. strach się bać
A remont.. coż.. chciałam nieco przyspieszyć.. ale nie udało się bo marnie wyszło mi domalowanie półeczek..
Niby dziś powinien być skończony jedne pokój.. ale właśnie nie wiadomo jak z tymi wykończeniami..
Poza tym jutro mieliśmy zacząć młodego pokój.. ale moja przyjaciółka poprosiła P o zakup kompa.. zamówili konkretny model i jutro będzie do odbioru.. P musi jej system postawić itd.. a to czas.. i znając zamiłowanie do komputerów mojego męża na 1 miejscu będzie komp Jagody.
I zgadnij która z nas nie będzie do niego zaglądałaPóźniej będzie wątek DIETY ROZPAKOWANYCH MARCOWEK
Ty to masz jakieś układy z władcą czasu.. już byłaś w 27 lutym teraz na 8 masz termin.. zdecyduj się kobietoCocosh, jak byłam na wizycie w środę 27 lutego i lekarka stwierdziła, ze mam mało wód i spotkamy sie najprawdopodobniej 8 lutego na CC
No właśnie za nic nie zgodziłabym się na kamienie na ścianie właśnie z powodu kurzu.. zamęczyłabym się psychicznie myśląc ciągle i tym brudzie..Fanti jak Twój remont? Wiesz, ze mam taką tapetę w kuchni? chciałam kamień naturalny ale jak pomyslałam o tym kurzu ktory bedzie sie w nim zbierał... I ceńie to wybrałam tapetę hihi no i o zdolnościach mojego Miska do kładzenia tego kamienia...
A remont.. coż.. chciałam nieco przyspieszyć.. ale nie udało się bo marnie wyszło mi domalowanie półeczek..
Niby dziś powinien być skończony jedne pokój.. ale właśnie nie wiadomo jak z tymi wykończeniami..
Poza tym jutro mieliśmy zacząć młodego pokój.. ale moja przyjaciółka poprosiła P o zakup kompa.. zamówili konkretny model i jutro będzie do odbioru.. P musi jej system postawić itd.. a to czas.. i znając zamiłowanie do komputerów mojego męża na 1 miejscu będzie komp Jagody.