reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia no nie wiem :D może nie chciała żeby każdy widział że ma mokre galotki i dlatego wyszli

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie w ubezpieczeniu grupowym też jest karencja tylko nie pamiętam czy 3 czy 6 miesięcy więc nie ma tak łatwo nikt tak łatwo nie daje kasy niestety :(
Dziewczyny wytrwałości podczas remontu :D
Ja w sumie to martwie się odejścia wód w nocy na nowy materac hehe więc jak wyjma mi krążek to muszę coś podłożyć hihi :)

Barbra dlatego my nowy materac dopiero po połogu kupimy hihi ;) chociaż na naszym juz czuje każda sprężynę :/

Volka, Ty tez będziesz krojona po 20 lutym, prawda? Mniej wiecej tak jak ja bo mamy ten sam termin :) no, chyba ze w piątek sie okaże, ze mam mało wód i ten 8 luty mńie zastanie na cesarskim cięciu :/

reklama
Fanti Kubusiowi tez reka sinieje jak pompuje do tego mu dretwieje... Ta noc będzie ciezka. Z tym holterem....
Ja wykonczona jutro kolejny ciężki dzień... Uciekam spać.... Nie naskrobcie zbyt dużo, nie będę miała kiedy czytać :p
Łącze się z Kubusiem w bólu. Ależ głupotę wymyślili.
Ja po cc jak byłam na sali wzbudzen to właśnie to pompowanie co kilka minut mnie obudziło i tak wkurzało że szok,
A te holtery powinny skoro mają wstępne/próbne pompowanie dostosowywać do ciśnienia. Po co tak mocno pompowac?

Mnie przy Zuzce w ogole wody nie odeszły. Za to jak poczułam skurcze to wiedziałam, ze 'to' jest 'to' ;)
U mnie co najśmieszniejsze w ogóle wody nie odeszły. A po 3 dniach od rozpoczęcia porodu jak myśleli czy przekłóć pęcherz to okazało się że pozostałości po wodach są zielone.

Mlodamama ale jak to tak? Zostawili zakupy? ;) trzeba było isc do kasy dla kobiet w ciazy hihi
Masakra jakaś z tymi wodami...
To się już nie kwalifikuje jako ciężarna tylko jako rodząca A jak wiadomo po 1 takich kas nie ma dla rodzących A po 2 poród trwa zwykle długo Więc spokojnie mieli czas na stanie W kolejce :p
Volka zawsze możesz chodzić na kolanach do tylu ;)

A to akurat działa tylko jeśli przekręci się podczas chodzenia na kolanach do przodu. Jeśli samo się odwróci to tylko bokiem na rzęsach działa ;)

Do góry