reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Moje wypadają strasznie, za to na nogach rosną jak szalone.
Wlosy na nogach to dopiero udreka... niecierpie ich
Sernik_
Początkująca w BB
Dzień dobry, kochane
chciałam prosić o poradę bo nie wiem czy jestem marcową czy kwietniową mamą 2016 :< Obliczenie daty przybliżonego porodu wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki wskazuje na 26 marca a wg przybliżonej daty poczęcia 13 kwietnia.. Którą datę mam brać jako przypuszczalny termin? Lekarz jeszcze nic nie mówił bo na usg nie widać jeszcze pęcherzyka. Za to wszystkie testy pozytywne, brak miesiączki 9 dni, beta trzy dni temu wyniosła 309. Pozdrawiam cieplutko!
chciałam prosić o poradę bo nie wiem czy jestem marcową czy kwietniową mamą 2016 :< Obliczenie daty przybliżonego porodu wg pierwszego dnia ostatniej miesiączki wskazuje na 26 marca a wg przybliżonej daty poczęcia 13 kwietnia.. Którą datę mam brać jako przypuszczalny termin? Lekarz jeszcze nic nie mówił bo na usg nie widać jeszcze pęcherzyka. Za to wszystkie testy pozytywne, brak miesiączki 9 dni, beta trzy dni temu wyniosła 309. Pozdrawiam cieplutko!
Juana@
Fanka BB :)
He he, mam to samo
reklama
Ja liczę od ostatniej miesiączki termin. Dwa dni po spóźnionym okresie miałam betę 8000 z czymś .. Włosy to mam dużo mocniejsze jak zaszłam w ciążę przestają wypadać. .. zaczną dopiero parę miesięcy po porodzie zapewne .. wtedy to już masakra będzie