reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar Bra nl to fakt.. Moj codziennie od 7-15 ale jak on sprząta to .... Wole sama, chyba ze naprawdę mi sie nie chce to wtedy on sprząta. Ale u nas jest tez inaczej bo my mieszkamy u rodziców jeszcze, wiec jest u mnie sporadycznie jakies dni. Ale jak juz będziemy na swoim to nie będzie miał lekko. :)

reklama
Hej :-)

Mam takie pytanko do was, bo nie wiem czy się martwić czy cieszyć ale od 3 dni już nie mam mdłości, trwały tylko 2 tygodnie i teraz cisza... Jak myślicie, jest się czego obawiać?

Hej :-)

Mam takie pytanko do was, bo nie wiem czy się martwić czy cieszyć ale od 3 dni już nie mam mdłości, trwały tylko 2 tygodnie i teraz cisza... Jak myślicie, jest się czego obawiać?

W ktorym tygodniu jestes ? ;) ja w 5 dopiero i nie mialam jeszcze ani mdlosci ani wymiotow, wiec jak na razie sie ciesze ;) mysle, ze nie masz powodow do zmartwien ;)

Ja w 6 i sporadycznie cos mnie zemdli ale nie wiem czy to ciaza czy mój wrażliwy żołądek. Ale piersi raz mnie bola raz nie. To samo z podbrzuszem, zalezy jaki dzień.

Witam się w południe. Dopiero teraz mam chwilę. Rano sprzątanie, gotowanie teraz synek ogląda bajeczkę a ja mam chwilę na forum. Roxxie tak strasznie mi przykro. Trzymaj się. Goka80 i Siwa88 gratuluję, super wieści. Dziewczyny pracujàce zagranicą współczuję ze musicie tak długo pracować ja zamierzam od września iść na zwolnienie. W pierwszej ciąży pracowałam prawie do 7 m-ca i strasznie się męczyłam.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Mdłości zaczęły mi się w 6 tygodniu, teraz jestem w 8 i koniec, niedobrze mi tylko jak nie jem regularnie, ale z rana to już cisza...

No to spokojnie :-) moja koleżanka miała dwa tyg mdlosci dwa tygodnie spokój i tak do 7mca... :-) nie zawsze objawy sa równomiernie rozłożone czasowo :-) ciąża nie idzie równym tempem czasami slabiej daje o sobie znac czasami mocniej :-)

No mam nadzieję że wszystko ok :-) usg mam dopiero za miesiąc, ale jutro widzę się z położną i powiem jej, zapytam czy to normalne. Mogłabym iśc prywatnie do polskiej kliniki na usg, ale ta przyjemność kosztuje 100 funtów...:wściekła/y:

reklama
Do góry