reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Juz zalatwilam czesc zaświadczeń... Jutro mamy dwie wizyty i w poniedziałek kolejna. Trzy zaświadczenia juz będą...

Co do piersi to mi cieknie z nich. A bola jak to przed @... Ja mam w czwartek wizytę. I usg.

Bar bra ja mam za darmo wypłaty z każdego bankomatu :)
Fanti tapeta gustowna :D ja wcześniej miałam kamień na ścianie... i tyle kurzu się w nim zbierało ze takim oto sposobem nie pozwoliłam tutaj kłaść :D
Lewusek będzie Oki ! Zrobią pomiary i pełen lajcik[emoji14]mi gin powiedział ze tę wymiary jakie podaje są ,orientacyjne'i mam nie brać ich aż tak do serca :D
Mój na pytanie o wagę powiedział ,Paulinka mówię Ci ze jest duża ' :D i nic ma nic niepokojącego ciaza jest prawidlowa i nie panikuj[emoji14]bo mi tu jeszcze urodzisz a odbieranie porodu w ,tym' gabinecie nie jest moim marzeniem! Taki dowcipnis jeden[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam też ubezpieczenie i mój ma z roboty w pzu nie wiem ma wariant od urodzenia dziecka to nie wiem czy dostanie bo mi mówi ALE JA TO NIE URODZE tylko Ty :D
Serduszko trzymam kciuki żeby wszystko było pomyślnie! :*

Ja pozalatwialam wróciłam do domu szybkie zakupy z moim ukochanym! On robi obiad dzisiaj bo mi coś brzuch twardnieje :D mielone ziemniaki i buraczki bo już miałam taką ochotę! A i poodkurzalam szybko bo piachu pełno! :D
Plany na dzisiaj moje jem obiad idę się przespac bo ledwo na oczy widzę później mój przynosi worki sortuje ubranka które chce na później a które nie resztę oddamy komuś komu się naprawdę przydadza i puszczę pranie małej bo mam tam parę jeszcze do wyprania[emoji14]dzisiaj rano bym ubila lusterko od radiowozu i skasowana drzwiami policjanta hahahahaa

Młoda PKO i ING na razie wprowadziły opłaty ja do tej pory też miałam za darmo z każdego bankomatu ale ma się to zmienić powoli w każdym banku :(
Ja przysnelam na 2 godz a teraz zabieram się za zapisanie ziemniaczana :) na obiadek bo nie mam pomysłu na nic innego :)
Serduszko dasz radę twarda babka z ciebie kciuki za operację a dzidzia niech siedzi i czeka grzecznie :)

Chyba ze mi sciagna dopiero :/ to czemu nie wysłali mi powiadomienia oczusty jedne :/!!! Nie wiesz ile?

Hej ja już po dzisiejszej wizycie...
Lekarz stwierdził, że łożyskiem mam się nie przejmować, bo przepływy są ok. Powiedział też, że bedzie cc i datę mamy ustalić na następnej wizycie 01.03.....
Teraz co tydzień mam jeździć na ktg a 24.02 usg i badania na hiv, paciorkowce, antygeny itp.

Prawdę powiedziawszy trochę się uspokoiłam, bo zaczynałam już dygać przed porodem sn ;)

reklama
Alia a jakie wskazania do cc? Bo nie pamietam :p. Dobrze!ze wszystko ok. Zazdroszcze Wam tych badan. Chyba bylabym spokojniejsza jakby mi zrobil tez.

Do góry