reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko trzymam kciuki choć wiem że komu jak komu ale tobie się uda wszystko zapiąć na ostatni guzik dużo przed wyznaczonym terminem:)
I jednak Cię posłuchałam i pojechałam po ten holter.
Myślałam że to holter ekg a tu mierzenie ciśnienia co 30 min. Zero zapisu akcji serca. Opaska na ramieniu i torebka z aparatem.
Trochę mnie to wkurza już. Nie wiem czy w nocy dam radę z tym spać. Ale trudno.

Na 18 wybieram się z młodym do kościoła. Już się boję że będzie słychać jak pompuje się na ramieniu.
Mąż kończy tapetę Ale dobrze u nas być nie może. Poszliśmy spać ok 2 w nocy a od 2,30 zaczął latać do wc. Prawdopodobnie jelitówkę złapał wczoraj w przychodni. Gorączka już mu spadła, toalety też już nie odwiedza i brzuch zdecydowanie mniej boli. Ale nadal jakiś taki nie wyraźny i nie wyspany bo do rana co chwilę latał.

reklama
Fanti Kubuś dzis ma taki sam sprzecik :-) łączy sie z Toba w bólu.... Jutro ściągamy...
Dobrze ze poszłaś... :-) :-) :-)

Tak się nie robi! :p tyle naskrobać??! kto to widział :p

Przyszedł w końcu przewijak :) bardzo ładny i mąż znalazł w super cenie. Z dostawą coś około 38 zł.
Wrzucam zdjęcie, ale nie sugerujcie się stroną i ceną, bo nie tu zamiawiał tylko na allegro :)
http://www.kajahurt.pl/produkt/4007...-komode-cebababy-dream-bialy-rozproszony.html

ja tez mam z tej firmy przewijak i jest extra zwłaszcza ze wzór jest w króliki i niedzwiedzie a my mamy fioła na ich punkcie :) zdjecia juz zamieszczałam

Ja dziś znów na szkole rodzenia byłam ... szczerze mówiąc to w33tc nie pomagaja mi te pierwsze tematy - dziś było o odżywianiu w ciąży i ile wolno przytyc itp ... ale za to darmowy olej lniany dostałam ... a podczas cwiczeń zakochałam sie w tej wielkiej piłce :) położyłam sie na niej i prawie usnełam :p

A słyszałyście o żelu "natalis" ? ponoc ułatwia poród naturalny ... ale u naszej połoznej kosztuje 180zł i co jak jednak bedzie cesarka ?

Bar bra nie koniecznie kochana :D muszę tutaj się z Tobą niezgodzic ponieważ moja przyjaciółka miała cc o godz. 14 a na drugi dzień byłam u niej o 15:30 ona wstała z łóżka jakby nigdy nic pozbierala ręcznik kosmetyki i uświadomiła mnie ze idzie się wyłapać i ze mam poczekać z dzieckiem aż wróci :D byłam u niej 2tyg. I funkcjonowała normalnie :D aczkolwiek powiedziała że jak lekarz kazał wstać i się wyprostować to się nie uzalala nad sobą :D teraz miała we wrześniu 2 cc bo ma dzieci rok po roku i też wstała wtedy kiedy mogła :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kamila mój mi przytaskal taką piłkę jak mają na szkole rodzenia :D kupił do rehabilitacji po operacji kolana i tak sobie leży... i nie ma kto jej napompowac! A wczoraj mi była TAK DOBRZE NA NIEJ :D
Aha i chciałam dodać jeszcze ze tematy jak na razie były takie
1.spotkanie to jak dzidziuś rośnie rośnie srodku itp
2.poród od początku do końca... jakie bóle kiedy co gdzie jak wody plodowe odchodzą jaki kolor jak wygląda na porodowce itp. Co mam zabrać do siebie do szpitala co Na porodowke bezpośrednio co zostawić zostawić torbie aż do powrotu na salę
3. To będzie w poniedziałek kąpiel i pielęgnacja noworodka
4. Połóg (w srode)
5.karmienie (poniedzialek)

I mamy iść na mój porodowke

reklama
Aczkolwiek po zabiegach i operacji jakie miałam jestem ciężkim pacjentem co to zmieniania opatrunkow czy grzebania mi w miejscu gdzie coś się działo :D

Do góry