reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nawet nie mam łóżeczka w domu jeszcze haha :D bo moje kochanie ma na wszystko czas ,gdzie tam do marca'

Po zajęciach fajnie dzisiaj był poród :D za tydzień w poniedziałek mamy kąpiel i położna powiedziała mojemu ze to jest obowiązkowe dla niego zadeklarował ze przyjdzie[emoji14]później w środę mamy połóg a w nast poniedziałek karmienie i to na wszystko by było :)
Powiedział ze położna bardzo sympatyczna i miła ale z początku widziałam ze mu się nudzi a później jak pokazywała zdjecia jak dzidziuś wychodzi z ,nas' jak pomóc przy skurczach ćwiczenia jakie pozycję to już mu się nie nudziło :D

Fanti twój syn umie zagarac na uczuciach :D moja mama opowiadała kiedyś ze po porodzie jak brat był w domu to brałam ich Na litość albo gralam na uczuciach (do tej pory mi to wypominaja)ale tylko wtedy kiedy Na coś mi nie pozwolili np. Wy bardziej kochacie Tomka niż mnie... ja wam chyba przeszkadzam... wiecznie tylko Tomek i Tomek ... raz nawet spakowalam się do plecaka i powiedziałam ze się wyprowadzam żeby mieć święty spokój :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Co do łóżeczka. U nas prezentuje sie narazie tak (mam jeszcze w planie zamontowanie gwiazdek na scianie)

Załączniki

• 1454358397264.jpg
    1454358397264.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 52
manka_tk paznokcie hybrydowe raczej sobie odpusc ;) juz dosyc wysoko w ciazy jestesmy, w kazdej chwili mozemy urodzic;) a paznokcie to pierwszy sygnal dla lekarzy czy wszystko ok;) wiec nawet zwyklym lakierem nie powinny byc pomalowane;)

my lozeczka nawet nie skladalismy-jeszcze dwa tyg temu spal w nim Synus:) teraz tylko Maz podniosl materac na najwyzsza pozycje i gotowe:) a kojec do salonu sam zlozy jak juz urodze:) poscieli nie bedziemy uzywac na poczatku;) tylko przescieradlo nowe zaloze juz po wyjsciu ze szpitala:)

Lewusek-dzielna dziewczynka z Paulinki! ja nigdy z takim zadowoleniem nie siedzialam u dentysty ;)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Lewusek ciekawe czy córcia miałaby taką zadowolona minę u dentysty w Polsce z NFZ ;) hihi
A tak poważnie to za tydzień idę z Zuzka do dentysty na lakowanie dwóch pozostałych szostek... do tego samego gabinetu tylko już z NFZ :)

KubusiowaMama ja chodzę do Pana Dentysty... i jak uruchomie swoją wyobraźnię to jestem jeszcze bardziej zadowolona niż Paulinka ;)

Wlasnie czytalam o tym, ze nie powinno sie miec pomalowanych a przynajmniej nie wszystkie :p za dwa tygodnie mam wizyte z polozna to sie zapytam jak to tutaj jest bo slyszalam, ze nie wszedzie trzeba miec zmyte ;) Jak na razie zrobilam tylko jedna reke a drugiej mi sie nie chce :D

KubusiowaMama ja chodzę do Pana Dentysty... i jak uruchomie swoją wyobraźnię to jestem jeszcze bardziej zadowolona niż Paulinka ;)
To powiedz nam co sobie wyobrażasz wtedy ?? ;)

Ja mam dobrego dentyste że z zadowoleniem chodzę. Zero stresu ani strachu. Problem mam z tym że w ciąży mi się zepsół. Nie chce mnie przyjąć. Umawia się ze mną już od listopada.

Matko jedyna czytam was dziewczyny odnosnie prania i prasowania i stwierdzam ze ja to jestem w czarnej d... Z tym. Mmialam dzis prabie wstawiac ale inne bylo wstawione i juz sobie postanowilam ze jutro juz musze to wstawic bo przeciez mbie marzec zastanie hehe ;p

reklama
Fanti ... Ja nawet jednej trzeciej z tego co wymieniłaś nie bylabym w stanie zrobić. Pełen podziw dla Ciebie...

Lewusek ja dzis z młodym tez bylam u dentysty ale u nas byl tylko przegląd bo Kubuś ma ząbki w świetnym stanie. super dzielna masz core :) :) :)

Co do łóżeczka to my będziemy składać po 11 lutym. Tak sobie wymyśliłam:) :) :) ah te ciążowe kaprysy hihihi.

Zmęczona okropnie jestem. Jutro ustalamy z chirurgiem termin operacji syna... I jeszcze holtera zakładamy ciśnieniowego... Znów pól dnia poza domem. Oby jutro bąbelek w brzusiu nie straszyl i siedział grzecznie. Ja to sie okropnie boje ze się zacznie jak będę z młodym w trakcie maratonu wizytowego... A ten maraton sie konczy właśnie 11 lutego. Jeszcze 10 dni.... I będę spokojna.

Do góry