reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Widzę ze wieczorowa pora Wam humory dopisują...

Isia Fanti Asienka ogromnie Wam wspolczuje tych remontów... Ja sobie nie wyobrażam jeszcze przy całym lataniu po specjalistach jakiegokolwiek chociaż małego remontu...

Isia niewiem jak z terminami. Młody juz mial przepuklinę po drugiej stronie operowana jak mial rok i wtedy czekaliśmy niecaly miesiąc na operacje... Teraz biorąc pod uwagę wszystkie leki przez niego przyjmowane głównie te na zakrzepice może sie nam to wydłużyć... O ile? Niewiem. Wiem tyle ze na pewno trzeba będzie z tabletek przejść na zastrzyki przed i po operacji bo to bezpieczniejsze jest. Jutro będę więcej wiedziec...

Fanti ja bym poszła na tego holtera...
Ale ja to ja... Znasz historie mojego syna wiec pewnie nie dziwne dla Ciebie ze ja to bym wszystko sprawdzila....

Z psiakiem bylam na spacerku klade się spać... Może zgaga mi pozwoli w miare szybko zasnąć... Grunt to liczyć na cud hehe...

Bar a ty nie śpisz, nie jesz nic.. taka twoja pora chyba nastała przecie.. :p

Ja znów muszę podłogę zmyć po kleju do tapet.. przed chwilą tak się przejechałam na tym kleju że prawie szpagat zrobiłam.. :oo2:

reklama
Hahahha asienka! Padlam :D

Ja mojego wołam rutynowo na przegląd mojego dolu z powodu jutrzejszej wizyty u lekarza :D
A on mi wyskakuje z tekstem
,dla mnie to Ty się tak nie odstawiasz' mówię mu ze to tylko lekarz a on do mnie , ostatnimi czasy widuje i maca twoj dol częściej niż ja' hahahah

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry