reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

KubusiowaMama to są właśnie plusy mieszkania w domu... dużo miejsca na wszystko ale przychodzi taki moment jak u nas i mam dosyć wszystkiego i wszystko leci do kosza!!!
Serduszko, trzymam kciuki za wizyty u lekarzy!
Barbra nie mów mi, że Ty już jesteś całkiem gotowa na przyjście Grzesia ;)

reklama
Pranie jeszcze mi zostało kocyka rozmów i ręcznika kąpielowego dokupić herbatki i spakowac się i tak jestem gotowa ;) bo prasowanie właśnie skonczylam :)

Isia ja nigdy nie zbieram niepotrzebnych rzeczy, od razu wyrzucam. Dla mnie wszystko musi miec swoje miejsce:) I niby dom duzy, ale zeby pomiescic kojec i przewijak w salonie na dole to musze sie pozbyc stolu na jakis czas:/ na razie wszystko lezy w goscinnym, jeszcze w kartonach, wiec nie zajmuje miejsca:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Mój m złapał dzisiaj wenę do przemeblowania salonu :szok: jestem w szoku, bo ja nie potrafię go nigdy namówić na zmiany, a dzisiaj ot tak go wzięło.
Mi został do ogarnięcia pokój Emki, niby pierdoły zostały, a tak mi się nie chce. No i odkurzyć...

młoda- oo, fajnie, że dał się namówić :tak:
Bar- mnie się dzisiaj mama, czy mam torbę spakowaną. Stoi od tygodnia, ale jeszcze muszę parę rzeczy dokupić i upchnąć do niej.

barbra nie dość że nas tu wszystkie tuczysz to jeszcze zawstydzasz :p ja dzis wstawiam ostatnie pranie, co oznacza olbrzymią górę prasowania od jutra :D
ja dzis wyprosiłam nalesniki, a jutro z tych nalesników bedą zrobione tortilki z kurczaczkiem :)

Bylismy dzis z Paulinka u dentysty.Trzy zabki usunięte .
Alez byla dzielna

Załączniki

• 1454353531642.jpg
    1454353531642.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 52
Isia nerwy mnie noszą już. M poszedł do lekarza na 11,30 a wrócił o 15, myślałam że zaraz zabierze sie za tapety a tu 20 a on dopiero 2 pasek ma do smarowania klejem.
Młody chciał do domu, przywiózłam go a on jak 2-latek będzie machal pędzlem gdziekolwiek a jak nie można to Foch i zawieź mnie do babci.
I gra na sumieniu że dla niego tu miejsca nie ma, że nam przeszkadza itd.
Więcej zrobiłam jak sama w domu byłam niż z nimi. M ma masę czasu on może i do północy albo i dłużej robić. A moje siły zaczynają się kończyć na dziś.

reklama
Do góry