reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti to widzę, ze nasze chłopy by sie dogadały ;) a my dwie byśmy pól Polski nawet będąc w ciazy rozniosły hihi

reklama
Eh chyba tak. Ja dziś malowałam kat który trzeba było drugi raz domalowac. Wymylam podłogę w całym pokoju na kolanach bo trzeba było oczyścić grunt który się wylał M. Wyprałam dwa chodniki z przedpokoju i dywan z młodego pokoju, obiad w międzyczasie prosty, zakupy, po młodego jechać, centralne z młodym bo lubi palić w piecu, i cały czas ogarniam pod nogami żeby się nie nosiło.
"Ale mi nic nie wolno robić bo mam ciążę :/"
"Nie mogę się przemeczać bo jeszcze za szybko urodze :/"

Ale wy piszecie ja wasz chyba dopiero przy porodzie nadgonie.
U nasz dziś pierwszy dzień nowego przedszkola i było fajnie
Ferie się skończyły u znów pobudki o 7 rano.

Kiedy zabieracie się za skręcenie łóżeczka my tak myśleliśmy około36 tygodnia. Syn urodził się w 37. Ale pościel dopiero jak urodzę M. Założy

Kamila ja to zrobiłam od 11 do 18, właściwie do 15 a potem tylko dokończyłam obiad i po młodego pojechałam i piec.

Kkasia u nas skręcone łózeczko od miesiąca jest :) turystyczne od poczatku grudnia bo stało w piwnicy i zeby porządnie sie przewietrzylo- dzisiaj dopiero je złożyliśmy z powrotem. Nie wiem co z pościelą i ubraniem łóżeczka bo nie wiem po pierwsze kiedy rodzę :/ po drugie nie wiem jak M pójdzie szybko remont... A raczej jak wolno :/

Mnie dopadly takie nudy ze biore sie za robienie paznokci hybrydowych :p co prawda mam troche krotkie ale trudno :p

reklama
U nas lozeczko złożone od początku grudnia pościel będzie założona w dniu wyjścia Grzesia że szpitala :)
Fanti biedna :( ale my kobiety to mamy zawsze siłę do roboty a faceci zawsze maja czas mój też tak ma teraz musi korzystać bo nie robimy pokoju małemu ale na swoim to mu nie przepuszcze :)

Do góry