reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ludzie oszaleje, tak mnie to spojenie boli że wstać z łóżka nie mogę, do wc zgieta w pół szlam po meblach bo ból przy ruszaniu nogami. Leżę juz w lozku przawie godz i nic lepiej a wrecz przeciwnie. Jutro jak tak dalej będzie to jakis paracetamol wezmę. tylko czy on coś da?

Także Fanti spróbuj, może i Tobie pomoże :)

Dodam,że moja córcia całą ciąże skierowana główką w dół ;) mam nadzieje,że tak już zostanie i nie zrobi mamusi niespodzianki :)

reklama
A co do pączków, ale tych kupnych, to już dawno nie jadłam dobrego pączka, takiego jakiego zapamiętałam, gdy byłam jeszcze dzieckiem, teraz pączki zupełnie inaczej smakują

Witam się wieczorową porą. Jestem zmęczona dzisiejszym dniem. Pokój pomalowany prawie cały. Jutro tapeta na prawie dwie ściany- tą na której jest okno i naprzeciwległą ale tam nie całą ścianę.
Większość mam już umyte i sprzątnięte. Jutro będę książki układać i ogólnie muszę się kręcić koło męża bo twierdzi że jemu lepiej idzie robota jak jestem.
Oli mimo że kilka razy dziennie się widzimy siedzę tam z nim itd to już tęskni. Obiad dziś już nie woziłam do domu tylko oboje pojechaliśmy do mamy i z nim jedliśmy.
Ale cały czas mu mówię że może wrócić do domu kiedy tylko chce. Ze to jego dom. Ma prawo tu być.
A on wymyślił sobie ze Bedzie jak w programie Polsatu twój nowy dom czy jakoś tak że po remoncie wracają do domu i wszystko oglądają.
We wtorek pewnie wybierzemy się po farby do pokoju Oliwierka. On chce fototapety Ale tylko nad biurkiem. To głupi pomysł. Nad biurkiem musi mieć miejsce na jakąś tablicę korkowa lub magnetyczną na plan lekcji jakieś zapiski itd.
Zaproponuje mu jakaś naklejkę dużą na jednej ścianie. Coś wymyślimy.
Kurczę ja sama strasznie za nim tęsknię.

Mloda ale jak to,w terminie i taka malutka? To moze miala jakas hipotrofie czy jak to tam sie nazywa jak dziecko lrzestaje rosnac w łonie matki,bo to az nieprawdopodobne.

Właśnie nie wiem czy w terminie czy wcześniej... a głupio jest mi pytać... bo nawet nie wiedziałam ze jego żona jest w ciąży[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mi się wydaje ze chyba troszkę wcześniej niż termin ja urodziła... na Facebooku dał zdjęcie i filmik jak płacze ale 43cm to nie wygląda na taką malutką :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Zapomniałam Wam napisać, w zeszłą noc śniło mi się,że mi wody odeszły :p i przez cały sen zbierałam się do szpitala. Pewnie to przez naszą rozpakowaną mamusię :-) :)

Nie wiem jak u Was, ale u mnie nie przyjmują do szpitala do porodu przed 37 tyg. ciąży, także gdyby coś nie daj Boże wcześniej, to jestem zmuszona jechać do większego miasta, gdzie mają opiekę noworodkową dla wcześniaczków.

Do góry