reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Wiecie co mój ukochany mi bezczelnie zaproponował?

Ze jak już się kapie to on mnie ,pooglada' czy mam jakieś rozstępy na ciele :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja na brzuchu nie mam oprócz tego jednego przy bliznie z kolczyka a reszty ciała nie widzę[emoji14]i jest mi z tym dobrze... ale nie rozumie po co chce oglądać czy gdzieś coś mam jak niewiedza jest dobra !

Mojemu tez pokazywalam moje na piersiach!ale on tam nic nie widzi na szczescie,wiec jest dobrze :). Za to ja mam obsesje i non stop sprawdzam czy nie mam jakiegos na brzuchu.

Tylko ze moja mama po ciąży ze mną była cała w roztepach takich naprawdę Dużych !! brzuch piersi uda... pośladki nawet na rękach koło Paszek miała... najgorszy ma brzuch właściwie i uda... a mówią ze to dziedziczne

Ja sie modle zeby juz nie wyszly. Z blizniakami sie udalo. Teraz zobaczymy,bo podobno czasami na samym koncu wychodza :/. Dzisiaj szwagierka mnie wkurzyla ,bo wielce zdziwiona byla,ze moje dziecko male jak na ten tydzien niby a moj lekarz mowil,ze dobrze wazy jak na 34 tydzien (2200) i mowila,ze nie beda chcieli mnie ciąč jak maly bedzie wazyl 2500 kg. Moj lekarz twierdzi!ze do 3 kg powinien urosnąć do 38 tygodnia niby.

Ja mam na udach i posladkach z czasów ,dojrzewania' a przecież nie jestem kg. Duża tzn nie byłam :D Ale się przyzwyczaiłam i nie zwracam uwagi[emoji14]czasami jak ubieram strój kąpielowy to mówię do nich WY MAŁE PASKUDY haha

reklama
Volka pierniczy głupoty ta twoja szwagierka [emoji14]po za tym ja słyszałam że jak miało się jedno cc to na to 2 nie musisz mieć nawet skierowania (kuzynka mojego miała 1 cc 2 chciała nat. Ale po pierwszych skurczach poszła w szpitalu do lekarza i powiedziała ze już nie chce i zrobiło jej cc) :D haha

Jeszcze masz miesiąc to wydaje mi się ze spokojnie urośnie! Jedz dużo pączków :D

Do góry