reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sarna kiedys czytałam ze jednej dziewczynie dzień przed planowaną cesarka się dzieć obrócił, także wszystko jest możliwe ;) natomiast nie jestem wstanie sobie wyobrazić tego przekrecania. .. chociaż nie wiem czy mi córki nie przekrecali podczas porodu, jak już głową była na zewnątrz. .

Maya i jak dziś brzuch?

Barbra a zgage w ciąży jeszcze można brac gaviscon oprócz rennie. .. ja codziennie w nocy budzę się ze zgaga, ulezec się nie da :baffled:

Edit 5 zębów na raz! A macie jeszcze gorączkę do tego? My teraz wyszliśmy z zapalenia oskrzeli na bankach i mucosolvanie, ale on chyba od skończone go 2 roku życia jest... kaszel i katar przy ząbkowaniu tez przerabialismy nie raz, ale tego kaszlu to może z pół dnia było - od śliny

Asienka ząbkowanie, wszystko przed tobą :D najlepsze albo najgorsze jest to ze przy każdym zebie mogą być inne objawy, jeden ząb z przebojami, drugiego nawet nie zauważysz

Chrobek poproszę o przepis na paczusie ;)

A u mnie się wszyscy pospali i tylko chodzę i szukam co by tu zjeść :sorry:

Ostatnia edycja:
Izik wypychali czyli jak? Naciskali ba brzuch?? W Polsce podobno rzadko sie obraca dzieci. Zobaczymy. Jak bede czula sie nie pewnie to zdecyduje sie na cesarke, ale mam nadzieję, se Arczi jeszcze sie ułoży. Dzisiaj wyjatkowo duzo sie rusza...

Moja koleżanka cała ciaze pila ten gaviscon :D codziennie :D

Mój tak kazał szybko mi się ubierać żeby jechać a teraz siedzi i gra na kompie :/ i to jego ,chwilka tylko dokoncze'

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Edit no moj mlody to glownie w dzien. W nocy kaszlal na poczatku jak mial suchy i potem go jeszcze troche meczylo,ale glownie w dzien.
No i to mnie dziwi . Nic mu nie daje od 2 w nocy przeciwkaszlowego i w ogóle nie kaszle ,a w nocy strasznie ... może faktycznie coś mu przeszkadza tam kolo łóżka... musze pokombinować -zmienię mu dziś poduszkę i zobaczę czy będzie tak kaszlal a narazie do lekarza nie będę jechała dziś jeszcze

Ehhhhh pisze ze starego telefonu i usunęłam sobie post :/
Dziewczyny, jak jest z cesarka? Kiedy sie idzie do szpitala? W dzien cesarki? Robią usg i ktg przed sama cesarka czy co?

Nailie proszę
Paczusie

3 x serek homek
4 x Jajko
2 szklanki mąki
2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
Trochę cukru waniliowego lub olejku smietankowego ( tak 3-4 krople)
Cukier puder do optoczenia
Smażymy w garnku w głębokim oleju.

Załączniki

• 1454250389851.jpg
    1454250389851.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 1454250397916.jpg
    1454250397916.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 50
Aaaaaaa i co najważniejsze dla mnie na dzien dzisiejszy to M bedzie malował pokoj zabaw przed wniesieniem tam mebli... On chce na to poświecić tydzien a moim zdaniem wystarczy mu jeden intensywny dzien, dobra dwa dni... Ehhhhh

reklama
Naile no u nas norma ,że idzie kilka naraz . Jak pierwsze 5 szlo to był tylko katar i dużo śliny. A jak 2 tygodnie temu szlo tyle 4 i 3 to właśnie była też gorączka i mały był strasznie słaby ,kaszel i katar dodatkowo pokazywał ząbki i płakał... a teraz idą mu dwa ząbki i ma dalej katar ale mniej i właśnie ten kaszel.W nocy w sumie tez sie slini -moze jak lezy to kaszle bo slina spływa mu za bardzo -nic poza tym mu nie dolega ,nawet nie marudzi...

Do góry