reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Asienkak dwa tygodnie temu był chory bo szły mu 5 zebow na raz i był kaszel , gorączka i katar . A teraz mu idzie ostatnia trójka i czwórka się przebiła -ten katar się utrzymuje i wrócił kaszel , mąż też kaszle tyle ze mało ... wiec to raczej infekcyjny kaszel ...

reklama
A my już po obiedzie :) śniadania dzisiaj nie jedliśmy tylko Zuzka mleko z płatkami dlatego tak szybko i obiad z głowy hihi
Na wieczór zjemy rosół jako kolacje i koniec :)

Jezuu ale miałam do dupy nic! Nie moglam usnac do 2 w nocy się obudziłam z takim dziwnym bólem brzucha... że aż się wstraszylam!!
Wiatr i deszcz w nocy jakby koniec świata nadchodzi!!

Ruchy wczoraj były takie nijakie rano trochę słabe po południu jakoś wogole nie chciała się ruszać jakies pojedyncze ok 23 poruszała się z 10 min - 15 min i tyle.

Teraz jak się obudziłam to trochę się rusza po bokach czuję ale nie sa mocne takie musniecia bardziej może jak sniadanie jej dam tzn zupę :D zobaczę dzisiaj jeszcze... jak co do jutro z rana podjade do ośrodka a niby we wtorek mam lekarza

Ja z wózkiem nie mam problemy bo w naszej ,klatce' sa tylko dwa mieszkania Ci i góry zostawiają rzeczy i siebie pod drzwiami ja rowery i wózek mam u siebie i właściwie ta laska z tyłu domu bo tam do mieszkania wchodzi się z pola daje wozek do nas... właściciel pytał czy nie będzie problemu żeby dawała :D

Dla mnie za mnie mi nie przeszkadza byle go ustawiala pod ścianą żeby przejście było ale strasznie śmierdzi ich ten wózek :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Isia to szybciutko ten obiadzik. A co dobrego upichcilas?
Edit pocieszylas mnie, moze Arczi sie jeszcze obróci.
Mloda u mnie byly slabe ruchy do dzisiaj. A teraz od jakis 10 min sie wierci i probuje go troszke prdekrecac.
I mnie na zgage od razu biore Rennie.
No i byla promocja na pieluchy to zakupilusmy wiecej. Mialam jedna mala jedynka teraz jedna dużą i 2 dwojeczki duze bo one sa od 3 kg a mysle ze moj pewnie już przekroczyl magiczne 3 kg. Choc to tylko moje domysły.

Asienkak dwa tygodnie temu był chory bo szły mu 5 zebow na raz i był kaszel , gorączka i katar . A teraz mu idzie ostatnia trójka i czwórka się przebiła -ten katar się utrzymuje i wrócił kaszel , mąż też kaszle tyle ze mało ... wiec to raczej infekcyjny kaszel ...
No to nieźle, ja jeszcze nie wiem co to znaczy wychodzące zęby... Nie wiedziałam, że to aż tak drastycznie może się odbywać :(
A suchy ten kaszel czy mokry?

reklama
Isia mi moj lekarz mowil!ze na tym etapie male szanse na obrocenie juz. Sarna podziwiam za odwage jesli mieliby Ci probowac obracac dziecko. Mnie chyba by cos takiego przeroslo i od razu wolalabym o cesarke. U mnie akurat to,ze mlody jest miednicowo jest drugim wskazaniem do cc,ale specjalnie sie tym nie przejmuje ;).

Do góry