reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Isia mój od 13roku życia robił robił budowlance później po technikum budowlanym jakiś czas pracował Na budowie a na fuchy remontuje mieszkania cały październik remontowal u mojej babci wczesniej remontowal cale mieszkanie mojemi tacie wiec teraz wiem ile co się robi ile schnie co kiedy pod co się daje!
I jak właśnie mieliśmy tutaj malować mieszkanie to on ,aaaa zrobię to w weekend bo to muszę dużo czasu mieć' albo ,zrobimy to później bo coś tam coś tam'
A ja ,kochanie mieszkanie jest cały czas ogrzewane... jak pomalujesz 1 warstwę cały pokój i zaczniesz rano to po południu już będziesz mógł malować 2 bo to do tego czasu spokojnie wyschnie'
To teraz nie chce mnie zabierać na budowy bo twierdzi ze jestem za madra
A już mnie nie może zrobić w bambuko ze jak coś mi powiedział to okej widocznie tak długo to zajmuje[emoji14]
Tydzień na pomalowania wszystkiego? Czy tego jednego pomieszczenia?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
I jak właśnie mieliśmy tutaj malować mieszkanie to on ,aaaa zrobię to w weekend bo to muszę dużo czasu mieć' albo ,zrobimy to później bo coś tam coś tam'
A ja ,kochanie mieszkanie jest cały czas ogrzewane... jak pomalujesz 1 warstwę cały pokój i zaczniesz rano to po południu już będziesz mógł malować 2 bo to do tego czasu spokojnie wyschnie'
To teraz nie chce mnie zabierać na budowy bo twierdzi ze jestem za madra
A już mnie nie może zrobić w bambuko ze jak coś mi powiedział to okej widocznie tak długo to zajmuje[emoji14]
Tydzień na pomalowania wszystkiego? Czy tego jednego pomieszczenia?
MłodaMama93
Chrobek posłać Ci adres? Na jaki masz wysłać parę sztuk?
MłodaMama93
Pokazuje mojemu Te paczki... i mówię jakie muszą być dobre... i ze bym takie zjadła a on mi przyniósł
MłodaMama93
reklama