reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia mój od 13roku życia robił robił budowlance później po technikum budowlanym jakiś czas pracował Na budowie a na fuchy remontuje mieszkania cały październik remontowal u mojej babci wczesniej remontowal cale mieszkanie mojemi tacie wiec teraz wiem ile co się robi ile schnie co kiedy pod co się daje!
I jak właśnie mieliśmy tutaj malować mieszkanie to on ,aaaa zrobię to w weekend bo to muszę dużo czasu mieć' albo ,zrobimy to później bo coś tam coś tam'

A ja ,kochanie mieszkanie jest cały czas ogrzewane... jak pomalujesz 1 warstwę cały pokój i zaczniesz rano to po południu już będziesz mógł malować 2 bo to do tego czasu spokojnie wyschnie'
To teraz nie chce mnie zabierać na budowy bo twierdzi ze jestem za madra :D
A już mnie nie może zrobić w bambuko ze jak coś mi powiedział to okej widocznie tak długo to zajmuje[emoji14]

Tydzień na pomalowania wszystkiego? Czy tego jednego pomieszczenia?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Chrobek i ty te paczusie jesz przy diecie? Zazdraszczam ja dziś po śniadaniu z herbatą z miodem cukier 170. Dodam że jestem chora więc może temu te cukry takie z kosmosu.

Pokazuje mojemu Te paczki... i mówię jakie muszą być dobre... i ze bym takie zjadła a on mi przyniósł

8fc752a5bd14deb03eb147b2890ddb5d.jpg

reklama
Missoni no jej ale mało, dwie sztuki i basta, a potem schodze do suszarni pranie rozwiesic i cukier między 110 a 117.

Do góry