reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aliaolio no to nie fajna wiadomość a tu do wtorku musisz czekać poszalec można :( ale z dzidzia ok to ważne :)
Fanti jakos tak wyszło mimo że nie chciał to mój mnie obudził zresztą razem zjeść śniadanie jest super a w tyg nie ma takiej możliwości

reklama
Barbra a ja Ci zazdroszczę takiego spania ☺ ja zawsze byłam rannym ptaszkiem, zresztą M też wstaje wczesnue- w środku nocy bo ok 4-5 rano... dzisiaj wstał o 7 a ja ponieważ spalam z Zuzka to o 8.... M nawet do kościoła nie poszedł bo był taki zmęczony że die nie obudził. A normalnie jak chodzi do kościoła to wstaje o 4:45....

Isia... No tak, lekarz robił ale opis przeczytałam po wyjściu z gabinetu dopiero... U mnie jest tak, że lekarz prowadzący usg nie robi tylko daje skierowanie, a w gabinecie usg robią tylko badanie, dają opis i do widzenia - nie ma żadnej rozmowy...

Edit mamy drzwi na kod,wiec w sumie licze na to,ze nikt niepowołany nie wejdzie. A predzej juz ukradlby caly wozek niz sam stelaz :p. Mnie wiecznie boli jakbym miala tam na dole zakwasy :p. No i pachwiny tez bola. Alia to lozysko starzejace to moze ciutke szybciej urodzisz. Nie martw sie tym za bardzo. Teraz to juz bedzie i tak wszystko dobrze.

Jak ja chodzę na nfz to też tak mam. Zero informacji po usg... na szczęście lekarka bierze mnie na dyżur do szpitala i tam mnie dokładnie ogląda. I wtedy mogę się wypytac o wszystko.

Ja tez sie witam :-)
U nas pogoda fatalna w nocy.wczoraj w dzień 12 stopni i wiatr a w nocy wietrzysko i lało strasznie, potem grad padal i ...zagrzmialo conajmniej raz i blyslo...a dziś słoneczko .

A ja przez pogode sie budziłam i przez nogi. Nie dosc ze wczoraj mnie bolaly caly dzień to i w nocy ....i dzis tez..masakra bo chodzic nie idzie ...a tetno szaleje, co udalo sie zmierzyć to 150.leze z nogami w gorze na poduszkach...

Witam,
Ja zasnęłam dopiero po 2 :baffled: i tak się strasznie męczyłam, o 4 i 6 byłam siku, a po 7 obudził mnie grad. Poleżałam do 9:30, a i tak czuję się padnięta. Jak na początku zasypiałam od razu, tak teraz nie ma szans.

Mój bierze się za malowanie ściany, a ja chyba wyskoczę do sklepu- mam takiego smaka na kiwi, od wczoraj za mną chodzi a zapomniałam kupić.

Cień u nas teraz wyszło słoneczko a w nocy też była masakra jakaś :/
Volka a jak jest z tym obrotem dzieci? Tzn przewroceniem? Bo niby dziecko do końca może się odwrócić ale lekarka też nie mówiła mi nic żeby Bartek miał szansę się obrócić :/

reklama
Izik to kup jedno kiwi dla mojej Zuzki, bardzo Cie proszę :) wczoraj była smutna bo chciała sobie zrobić sałatkę owocowa z gruszki, jabłka i kiwi. I to do kubka bo tak jadła na jakiejś wycieczce. Musiała zadowolić się gruszka bo tylko ona była w domu :) tzn był jeszcze ananas, pomarańcze i banan ale tego nie było w tej sałatce która ona jadła :)

Do góry