reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

natka wiem staram sie myslec pozytywnie.ale fajnie coraz nas wiecej ,ja na totalnym wkur jestem bo zarłam sie z patologia jedna buuuuuu bo mi syna jej gówniarz pobił ale jej dalam omaly wlos a by w ryj odstała ode mnie

reklama
Taka ja pisalas ze masz bole kregoslupa,czy wczesniej mialas problemy z nim czy tylko teraz ?
Ja mam krzywy i nie wiem co bedzie jak brzuch bedzie wiekszy az sie boje pomyslec .... czy ktoras z was ma takie klopoty [link=http://www.suwaczki.com/][img noborder]http://www.suwaczki.com/tickers/7v8re6hh7z5o7dik.png[/img][/link]

Ja mam skolioze wiec tez sie troche martwie.

Tak jak pisalam wczesniej chocbym mnie nie wiadomo co bolalo to wszystko dam rade przezyc byle by donosic ciaze.

fruzka nie dziwie Ci sie ze sie zdenerwowalas. Ja pracuje w obsludze klienta miedzyinnymi. Codziennie sie musze z gnojami i patologia urzerac. Staram sie jak najmniej denerwowac, ale czasami sie nie da...

Ostatnia edycja:
Hej

Wczorajsza wizyta u gina to jakaś masakra. Byłam u innego lekarza niż w pierwszej ciąży. Z pracy mam kartę luxmed i u mnie w mieście otworzyli w tym roku centrum luxmed więc się wybrałam. U mojego poprzedniego lekarza do końca roku miałabym na luxmed a potem platnie więc poszliśmy do innego.

Gin nie zrobił mi usg, zbadał tylko na fotelu, tak że aż mnie w pół zginęło. Ciążę potwierdził że zwykłego badania, ale zaświadczenia do pracy nie chciał dać. W ogóle był niemiły
Na poniedziałek umówiłam się na wizytę u gina który pierwsza ciążę prowadził.

Hej

Wczorajsza wizyta u gina to jakaś masakra. Byłam u innego lekarza niż w pierwszej ciąży. Z pracy mam kartę luxmed i u mnie w mieście otworzyli w tym roku centrum luxmed więc się wybrałam. U mojego poprzedniego lekarza do końca roku miałabym na luxmed a potem platnie więc poszliśmy do innego.

Gin nie zrobił mi usg, zbadał tylko na fotelu, tak że aż mnie w pół zginęło. Ciążę potwierdził że zwykłego badania, ale zaświadczenia do pracy nie chciał dać. W ogóle był niemiły
Na poniedziałek umówiłam się na wizytę u gina który pierwsza ciążę prowadził.

Masakra :szok::szok: ja to bym jakąś skargę złożyła.

Witam nowe marcóweczki :)

Jeszcze 2 dni i moja wizyta :tak::tak: nie mogę się doczekać!

Chrobek a może nie chciał zrobić usg bo uważa że za wcześnie? Moja ginekolog twierdzi że pierwsze usg najlepiej robić od 7-8 tygodnia bo wtedy serduszko juz powinno pięknie bić, a wcześniej można tylko niepotrzebnie się stresować jak nie będzie jeszcze go słychać. Ja wizytę mam we wtorek wiec na pewno bez usg.

reklama
Siwa88 może i tak, ale był bardzo niemiły i itd. Poza tym potrzebuje zaświadczenie do pracy a on mi nie chciał wystawić, nie mówiąc o L4. Bez zaświadczenia musiałabym pracować tak jak do tej pory, czyli po 10 godzin, a to strasznie męczące.

Do góry