reklama
Na pęcherzu też czuje non stop. raz mocniej raz słabiej Ale czuje głównie na dole ruchy.
Myślę że u mnie to nie rozchodzi się spojenie tylko właśnie jakiś ucisk na nie. Bo boli głównie wtedy jak więcej coś robię
Myślę że u mnie to nie rozchodzi się spojenie tylko właśnie jakiś ucisk na nie. Bo boli głównie wtedy jak więcej coś robię
Volka Twoj chłopak też ma nogi na dole a głowę u góry? Ja mam raz mocniej a raz słabiej. W środę np w ogóle nie dostałam po pęcherzu i był bokiem a wczoraj mówię lekarce że musi mieć nogi na dole bo jak oberwe to zaraz mam wrażenie że muszę siku a po chwili mi mija i rzeczywiście nogi miał na dole a głowę u góry hihi
Volka i stelaż może ktoś ukraść ;D ale to zależy od klatki ,u nas wchodzą zima bezdomni i szybko by zniknął czy wózek czy cokolwiek dlatego ja niestety mam zawalony prawie cały przedpokój ,bo tyle zajmuje wózek .
Isia jak ja bym chciała mieć pokój zabaw dla dzieci ehh zazdroszczę
Fanti mnie bolało spojenie czasami jak mała leżała miednicowo ,a teraz się obróciła i czuje to gorzej ... ale też zauważyłam ,że jak robie coś w domu czy jadę do sklepu to potem mam masakrę ,wiec u Ciebie pewnie to było z przeforsowania. Moja ginka mówi ,że boli mnie tam ,ponieważ mała juz jest sporej wagi a tam wszystko nabrzmiale itp i mała będzie uciskac juz niezależnie od jakiej pozycji się będzie układać...
Isia jak ja bym chciała mieć pokój zabaw dla dzieci ehh zazdroszczę
Fanti mnie bolało spojenie czasami jak mała leżała miednicowo ,a teraz się obróciła i czuje to gorzej ... ale też zauważyłam ,że jak robie coś w domu czy jadę do sklepu to potem mam masakrę ,wiec u Ciebie pewnie to było z przeforsowania. Moja ginka mówi ,że boli mnie tam ,ponieważ mała juz jest sporej wagi a tam wszystko nabrzmiale itp i mała będzie uciskac juz niezależnie od jakiej pozycji się będzie układać...
Edit nie ma czego zazdrościć... jeden pokój więcej do sprzątania... ale po tym remoncie pozbęde się większości zabawek więc może będzie lepiej Ja znowu zazdroszczę tym którzy mają trzy, cztery pokoje, łazienkę i kuchnie. My remonyujemy nasz dom od 6 lat i końca nie widać :/ przedpokój mamy tak wielki, że bym potrzebowała z 20-30 tys żeby jako tako wyglądał a teraz jak wejdziesz do nas do domu to mamy gumolit z 25 letnim stażem na schodach stara wykładzina... nas remont każdego pokoju wychodzi standardowo dwa razy więcej niż rodzinę mieszkająca w bloku więc wszystko ma swoje plusy i minusy :/
Mój mąż już dziś na kręgosłup narzeka A dopiero 1/4 remontu za nami. Leki już mu wyłożyłam i trudno na przeciwbólowych Ale musi robić dalej.
Ma do 12 czas by mu przeszło bo teraz idę do kościoła a potem możemy dalej przestawiać meble. Tzn ja pomagam nie znacznie bo on takie platformy pod meble kupił i one jeżdżą na tym.
Ma do 12 czas by mu przeszło bo teraz idę do kościoła a potem możemy dalej przestawiać meble. Tzn ja pomagam nie znacznie bo on takie platformy pod meble kupił i one jeżdżą na tym.
Hej laseczki! Strasznie dużo produkujecie, postaram się nadrobić później...
Ostatni tydzień nieźle dał mi w kość... Chodzę dosłownie nieprzytomna. Nie mogę spać, zasypiam ok 4 nad ranem a o 8 wstaje Ola i nie ma już opcji żeby się zdrzemnąć... ;(
W piątek miałam usg. Maleństwo waży już 2kg. Wszystko jest ok, ale... No właśnie kurde musi być jakieś ale! stwierdzono łożysko III stopnia liczne zwapnienia, przy czym prawidłowy kształt fali przepływu w tętnicy pępowinowej i środkowej mózgu.
Czy tak powinno być w 32tc? Chyba za wcześnie aby łożysko było w takim stanie... Lekarz we wtorek a ja do tego czasu oszaleje z nerwów ;(
Ostatni tydzień nieźle dał mi w kość... Chodzę dosłownie nieprzytomna. Nie mogę spać, zasypiam ok 4 nad ranem a o 8 wstaje Ola i nie ma już opcji żeby się zdrzemnąć... ;(
W piątek miałam usg. Maleństwo waży już 2kg. Wszystko jest ok, ale... No właśnie kurde musi być jakieś ale! stwierdzono łożysko III stopnia liczne zwapnienia, przy czym prawidłowy kształt fali przepływu w tętnicy pępowinowej i środkowej mózgu.
Czy tak powinno być w 32tc? Chyba za wcześnie aby łożysko było w takim stanie... Lekarz we wtorek a ja do tego czasu oszaleje z nerwów ;(
reklama