reklama
Witam się wieczornie. U mnie dzień pełen roboty. Młodego zawiózłam do kolegi a mamę poprosiłam o pomoc w ogarnieciu kilku worków rózności z domu. I piwnice całą remanent robiła. Układała w regałach, rozkładała z tych worków wszystko. I tak nam od 13 do 18 zeszło. Ja w sumie głównie mówiłam co ma gdzie być a co można wyrzucić. Ale w połowie roboty nagle mnie siły opuściły. Blado, słabo i ogólnie nie dobrze mi się zrobiło. Wystraszyłam się, mama mnie do domu wyłoniła. Położyłam się ale zaraz mąż zaczął panikować co mi jest. Ale poleżałam i przeszło. A teraz tak mnie spojenie boli że wstać nie mogę. Młody u babci śpi znów. mówi że wróci jak remont skończymy. Mąż dogina maluje i pewnie do późna będzie robił bo my takie sowy nocne jesteśmy. Jutro druga strona pokoju.
Jak dobrze że mam tą moja mamę. Tyle mi pomaga i jeszcze dzieckiem się zajmuje i obiady od wczoraj na wynos tylko daje. I dziś mi pranie zabrała odda mówiła zaprasowane jak zawsze. Kochana jest.
Jak dobrze że mam tą moja mamę. Tyle mi pomaga i jeszcze dzieckiem się zajmuje i obiady od wczoraj na wynos tylko daje. I dziś mi pranie zabrała odda mówiła zaprasowane jak zawsze. Kochana jest.
MłodaMama93
Fanka BB :)
Fanti zazdroszczę
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Agiszonek
Edit ale ci się fartnelo z zakupami.
Agiszonek
Właśnie zamowilam dwa kocyki w smyku. Jeden welurowy dwustronny motherhood a drugi to właściwie muslinowe otulacze. Mam jeszcze z lamillu koc sredniaka-super i za pól ceny używany. I jeden minki ktory dostalam jako rekompensatę za dlugie czekanie na przesyłkę
Agiszonek
Wogole w smyku są super wyprzedaże. Dziś wyhaczylam cieplutkie spioszki pajac za 15zl
marcowa 07
boli mnie cały czas z prawej strony pod cyckiem, na wysokości jak zaczynają się żebra. Boli jak się schylam, jak leżę, jak się obracam
Agiszonek
Marcowa może nóżki tam są i się wbijaja....albo to może być coś z nerkami. Slyszalam że też może dawac takie objawy.
Mi lekarz dziś prócz tego że Adaś jest maly powiedzial.ze szyjka jest miękka i rozwarcie na opuszek
Mi lekarz dziś prócz tego że Adaś jest maly powiedzial.ze szyjka jest miękka i rozwarcie na opuszek
reklama
Agiszonek
Nic nie powiedzial. Tylko tyle że nie ma się co spodziewać dużego dziecka. Wazy 2100 w 35 tyg. To waga dla 33. Mowo że wód jest też mało. W normie ale w dolnych granicach. Dziś z usg termin na 19.03 wyszedl. A ja mam rodzic 2.03. Mowi że jego zdaniem wytrzymam. Pytalam też o te strasznie częste czkawki...ale ponoć to normalne i może być. Niewyksztalcil się jeszcze układ pokarmowy bodajże.