reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Agiszonek może po prostu dzidziuś nie będzie aż taki duży... jakiś 3kg. tylko troszkę mniejszy u mnie rodzilismy sie 2750 i nic nam nie bylo[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
marcowa 07
Nie Volka, to nie żołądek choć czasem też mi dokucza. Poczytałam troszkę na necie i niektóre ciężarne też tak mają, może macica jest bardzo wysoko i uciska na nerw ewentualnie córcia coś przygniotła mi, bo to nie są na pewno kopniaczki.
marcowa 07
A co do wagi Maluszków, to mi moja pani gin. na nfz po zrobionym USG z kółeczka odczytała że mała ma około 2 kg
MłodaMama93
Manka dokładnie nawet nie mam czym się pochwalić...ale wiesz lepiej jak wiesz ile kg. Czy rośnie czy nie rośnie jakieś wymiary względem tyg. Ciąży czy coś!a ja nic
nailie
Marcowa ja mam yakie cos tylko po lewej stronie - uczucie jakby cala skora w tamtym miejscu piekla. W poprzedniej ciazy myslalam ze to nozki, ale w tej mi sie pojawilo ok 20 tyg takze na nozki w zrbrach było za wczesnie
Agiszonek a wy jako rodzice drobni jestescie moze?
Fanti ale ci dobrze z tym prasowaniem
Mloda ja mialam juz ostatnie usg w tej ciazy. Jak mi przed porodem nie zrobia to sie dowiem dopiero jak maluch bedzie na swiecie ile co i jak wage ponoc mozna obliczyc z dlugosci kodci udowej i czegos, juz nie pamietam,w necie da sie znalezc, lecz wiadomo to wszystko jest bardzo orientacyjne
Agiszonek a wy jako rodzice drobni jestescie moze?
Fanti ale ci dobrze z tym prasowaniem
Mloda ja mialam juz ostatnie usg w tej ciazy. Jak mi przed porodem nie zrobia to sie dowiem dopiero jak maluch bedzie na swiecie ile co i jak wage ponoc mozna obliczyc z dlugosci kodci udowej i czegos, juz nie pamietam,w necie da sie znalezc, lecz wiadomo to wszystko jest bardzo orientacyjne
CieńWielkiejGóry
U mojej tez ostatnio glowka wieksza i kosc udowa od tygodni z OM...
A ja dzis lenia mam...pocwiczylam dzis ,LIlka bawila sie przy mnie lalkami i woda w miednicy,chyba sie wczuwa do roli siostry
A ja dzis lenia mam...pocwiczylam dzis ,LIlka bawila sie przy mnie lalkami i woda w miednicy,chyba sie wczuwa do roli siostry
reklama
marcowa 07
No właśnie u mnie taki piekący ten ból jest.. wcześniej miałam dużo częściej takie bóle.. ale moja gin (wiem, nie mam do niej zaufania ale jednak to mi tłumaczyła) właśnie tym uciskiem na nerw tłumaczyła..
Ja dziś rano ledwie się przekręciłam na plecy i zaczęłam masować brzuch, lekko uciskać, żeby Bronek zmienił pozycję i przeszło tak samo nagle jak naszło..
tak podejrzewam, to jednak będzie ucisk na nerw