reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja juz pierdolca dostaje z tym zamowionym wozkiem
Wczoraj niby wyslany numer nadania mi wyslala a w dpd pisza ze numer albo bledny albo przesylka jeszcze nie nadana .
Zamawialismy ten adbor od Borowieckich i zaczynam sie stresowac bo prawie 2000 tys przelalam a tu takie jaja...

reklama
Lewusek postrasz, że napiszesz złą opinię zobaczysz jak się ruszy...ja czekam na te adaptery już ich postraszylam i zobaczymy czy do dzisiaj przyjda jak nie to zrobię im taki syf, że będą mnie błagać żebym zdjęła feedbacka. Oni sie strasznie boja złych opini. Tak kiedys mialam na ebay. Non stop do mnie wypisywali.

Sarna straszne chamstwo. Bo jak babka pisze ze w poniedziałek wyjdzie przesylka potem ze we wtorek a potem ze w srode bo maja male opoznienie a dzis czwartek i dpd mi pisze ze nie maja takiego nadania to mnie az trzesie.Nienawidze jak ktos kręci i w banie mnie robi .

Nailie wlasnie tez patrzylam te staniki ale tragiczne rozmiary. Ja mam 75 albo nawet 70 pod biustem,wiec zaden nie bedzie dobry :/.

Lewusek ja bym raczej nie złą opinią straszyła a zarządała zwrotu pieniędzy i zerwaniem umowy. To bardziej by ich wystraszyło jeśli towar rzeczywiście wysłali.

Rozmawiałam z mężem o tych "nowinkach" odnośnie kąpieli i uznaliśmy że oboje jesteśmy widać zacofani Ale my chcemy myć od razu dziecko.

Lewusek ja bym raczej nie złą opinią straszyła a zarządała zwrotu pieniędzy i zerwaniem umowy. To bardziej by ich wystraszyło jeśli towar rzeczywiście wysłali.

Rozmawiałam z mężem o tych "nowinkach" odnośnie kąpieli i uznaliśmy że oboje jesteśmy widać zacofani Ale my chcemy myć od razu dziecko.
Fanti jak tak dalej bedzie to tak zrobie.Kuzwa niepotrzebne nerwy tylko .

Do mnie kotek przyszedł położyła się na klacie i zasnelysmy obie hehe :) teraz was nadrobilam i ide zjeść zupke :)
Co do wypraski to ja nawet tego nie licze ale wózek 1500 lozeczko i pościel 600 różki i inne duperele ok 1000 aptek 500 i dalej nawet nie chce się zastanawiać hehe :p

reklama
No te rozmiary faktycznie dziwne, poprzednio kupowalam i byly też mniejsze obwody. Te mi akurat pasują bo ja 85 pod biustem mam :sorry:

Lewusek no jaja sobie robia. Wez im naslij myszy czy czegoś, zeby wiedzieli ze do ciezarnych trzeba podchodzic poważnie

Do góry