reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

juana ja mam po synku staniki z h&m - fajne i wygodne byly:) teraz kupilam tez topy do karmienia i juz wiem, ze tez bede zadowolona:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

reklama
Bar ja na Twoim miejscu bym miseczkę b kupiła, zazwyczaj w ciąży rosną piersi a jak Ty nadal masz A to rączej do c Ci nie buchną. Ja przed pierwszą ciążą miałam b a po urodzeniu stanik c i nawet wkładka laktacyjna sie zmieściła i było git

Clodi nie mam innego wyjścia bo do karmienia są chyba tylko od b mniejszych nie widziałam wezme najmniejszy w obwodzie ale i tak poczekam jeszcze chwilke :)

Nio... ja mam sekundę dzisiaj dla siebie...
Rano z Zuzka do przedszkola a potem prosto na ktg. Tam zero skurczy ale wczoraj wieczorem znowu brzuch mnie bolał jak na okres :(
W sobotę znowu ktg i jak lekarka będzie miała chwilę to usg... potem jechaliśmy do Leroy Merlin po karnisz i zasłonę do biura. Potem odwiozlam M do domu a sama jechałam na zakupy i do apteki z L4...
Brakuje mi tylko wanienki ze stelażem i tej maty na przewijak. Na aptekę, prześcieradło do wozka i ciuchy na noc z next czekam....
Aaaaaa i jeszcze muszę zamówić przytulanki jakieś z c&a. Jakieś 5 sztuk takich samych ;) w razie zagubienia jednej hihi

Dzastibasti bo jak mój M dzisiaj powiedział... mówiłem Ci, że jak będziesz mieć pieniądze na koncie to wszystko kupisz w momencie hihi
I w sumie miał rację.... tylko nie mam tego wypranego i ułożonego. Wszystko w reklamowkach :/ jutro muszę zrobić czystki w szafie w sypialni i przenieść tam część rzeczy z szafy która jest w nowym pokoju Zuzki. I chyba zadzwonię po kuzynke żeby jutro po południu wpadła i mi pomogła...

reklama
A ja od wczoraj umieram z bólu, tak mnie kręgosłup boli pomiędzy łopatkami, ze mam ochotę Gryźdź ściany. Dzis odkryłam, ze nospa trochę pomaga i całe szczęście bo z bólu prawie wyłam. Do tego jestem przeziębiona, temperatura 38 st, ale lekarz mówił żeby do 39 nie zbijać i kurować sie czosnkiem i cebula, blee nie cierpię tego.

Dziewczyny, dzis chyba mój synek sie obrócił, tzn był juz główka w dół ale wcześniej plecki miał z prawej strony a kopał z lewej, a od kilku godzin jest odwrotnie, kopie z prawej a dupke wypina z lewej. Dziwne uczucie bo juz sie przyzwyczaiłam do lewostronnych kopniaczkow.

Do góry