reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dopiero usiadłam od rana do komputera bo cały dzień poza domem. Najpierw pojechaliśmy do urzędu celnego poskładać papiery, potem do szpitala zrobić ten nieszczęsny HIV, potem zakupy. Wróciliśmy na obiad, mój jeszcze pojechał nowym autem na przegląd i jeszcze go nie ma...
Moja córka nie chciała od urodzenia smoczka, nawet trzymać go nie umiała jak główka była na boku to smok leżał już. Pampersy przed 2 urodzinami poszły w odstawkę bo akurat czerwiec ciepło to brałam na spacerki ciuchy na przebranie, a domu siadała na nocniku ładnie. Więc poszło super.... Marzenie żeby teraz też szło tak fajnie, ząbkowanie też lekko przeszła nie gorączkowała ani nie była marudna, niekiedy nie wiedziałam nawet że coś przebija się.
Mi też przyszła dziś paczuszka z apteki Gemini, ostatnie rzeczy i czas pakować się ....:)
Lecę na kawkę poobiednią.

reklama
Kubusiowa z takim wielgachnym brzuchem jak Ty masz to chyba nawet wzroki na paznokciach możesz malować :p
:)

Wydarłam się dzisiaj na gościa od mebelków Marysi. Myślałam, że mende rozerwę. Najpierw miały być przed świętami, ale natłok niby roboty i po świętach obiecał. Dzwoni na początku stycznia. Nie ma – remont mieli ale zrobią. Kazał dzonić koło 15.01. Dzwonie. Będą na bank wysłane na koniec s tycznia. Dzwonie dzisiaj a menda nie ma – remont mają. AAAA…. Wydarłam się na niego i powiedziałam, że jest nie poważny. Zreflektował się i obiecał wysyłkę na 2.02. Jak nie wyślę to go zabiję. Przysięgam. Ludzie są niepoważni. Miał mój telefon. Maile. Mógł napisać, uprzedzić to zlał i ma gdzieś.

Juana jeśli dalej wachasz się odnośnie pink no more to PRZESTAń. Wczoraj doszła mi przesyłka. Prześliczne są te rzeczy i jakość wykonania rewelacja. Wrzucę fote później na wyprawkowy.

Nieźle Was widzę bezsenność dzisiaj męczyła.

Ja padam. Od dni 2 nie mam czasu nawet zjeść. Biegam, skaczę itp. żeby tylko wszystko ogarnąć. Połowy rzeczy nie mam w tym domu jeszcze kupione a jest tyle sprzątania, że się zastanawiam jak ja to zrobię wszystko jak dziecko będzie i jeszcze wrócę do pracy.

No i widzę że remonty „pełną gębą” a prym wiedzie Isia :) . Istne szaleństwo.

Kutronka to co to za mieszkanie, że schody macie? Dwu poziomowe?

Cien boże co oni Cię tak tam trzymają?

Mlodamama a o co tym razem poszło?

Naile witamy w gronie mam córeczek :D To jakie imię?

Ja jutro wizyta i wymaz mam nadzieje że bez patyka w tyłku:errr:, przy pierwszym tylko z pochwy miałam wiec mam nadzieje że sie na nie zmieniło.

A ja dopiero wpadłam na pomysł żeby zakupy przez neta zamawiać, nie moge chodzić wiec w tesco w Rzeszowie sobie zamówiłam i jak jutro będę na badaniach to mąż tylko odbierze :laugh2:. Mieszkam za rzeszowem wiec do domu mi nie przywiozą ale dobre i to, mąż sie nie będzie stresował że musi łazić po sklepie i ja sie nie bede na niego wkurzać że połowa rzeczy to nie to co na liście :cool2:.

Nailie gratuluję córeczki :)

Cień nieciekawie z tym tętnem. Maluszek bardzo je odczuwa?

Cocosh ja też się zastanawiam jak wszystko ogarnę, zwłaszcza z dwójką dzieci.

Mi przyszła Gemini i też już chyba wszystko mam jutro poukładane i zerkne :) no i torbę też mogę pakować :) w sumie to jeszcze staniki do karmienia mi brakuje ale to chwilę poczekam bo mało mi teraz biust urusl i w sumie to nie wiem ile jeszcze urosnie :(

Ania*Be a moj zjadal nutramigenu duzo mniej niz innego mleka i nie byl tak czesto glodny. No i niewiele na wadze przybieral...

arusiowa znam to:) czesto chwalilam sie ze Kubus np przesypia noce i po kilku dniach noce byly bezsenne;) ale nie potrafie nie chwalic sie sukcesami synka:) bo odsmoczkowanie czy spanie w swoim lozku uwazam za Jego wielki sukces:) i jestem tak z niego dumna, ze nie potrafie trzymac jezyka za zebami:)

Cocosh co do mojego malego brzucha-dzisiaj tesciowa stwierdzila, ze ten brzuch taki maly bo ja na pewno sie glodze i dziecko chore urodze! ooo matko... rece mi opadaja:/

dziewczyny, ile czekacie na zamowienie z gemini? bo dzisiaj musialabym zamowic i zastanawiam sie czy do przyszlego wtorku dojdzie...

A mnie jak zwykle w Norwegii ominie kolejne badanie:p bo na paciorkowca tez nie robia:p manka a jak to jest u was?

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa oczywiscie witaj w klubie nic mi nie wiadomo o zadnym badaniu na paciorkowca wiec pewnie tez mnie ominie :D
Co Wy dziewczyny zamawiacie z apteki ? :)

reklama
Kubusiowa oczywiscie witaj w klubie nic mi nie wiadomo o zadnym badaniu na paciorkowca wiec pewnie tez mnie ominie :D
Co Wy dziewczyny zamawiacie z apteki ? :)

Ja zamawialam wiatminy k+d,pieluchy zerówki i jedynki, smoczki, nakladki na piersi,kompresy jalowe, sol morska przy okazji plyn do prania i plukania bialy jelen, staskowi witamine d, octenisept. Podklady poporodowe.

Cień kurcze a moze dzidzia uciska cos i tętno skacze hmmm. Nie mam juz pomyslu od czego to masz. Aby unormowali i zebys jeszcze dotrwala do 37 tc

Do góry