reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Kamila może dostaniesz pod sam koniec gratisy... bo te babki co chodziły wczesnej też 1x dostały :) ja byłam 1.5h

Cocosh a jakbyś miała termin na początek lutego!! I co byś została bez mebli bo jakiś ubot nie umie zadzwonić... opinie trzeba im wystawić odpowiednią ...
Że zaprosiła moją babcię bez konsultacji z nikim (mną czy moim) bo stwierdziła że ktoś musi odemnie z rodziny mnie ,reprezentowac' zeby mi przykro nie było :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień przed ciążą tez miałaś takie skoki tętna? Oby jeszcze chwile wytrzymać, marzec juz blisko...

Cocosh jak dla chłopca mieliśmy awaryjnie Szymek to tu dopiero pomysłów nie ma :sorry: Aurelia np mi się podoba, ale mężowi już mniej :D Ty to się masz z tymi "fachowcami", jak nie drzwi,to meble ;)

A mnie coś brzuch boli po tej wizycie, twardy jest jak kamień. Poszłam juz na całość i wyciagnelam resztę dziewczynskich ubranek - rany ile ja tego mam :O same różowe! Właśnie jedna partia się suszy, druga pierze, wyprasowac to, ułożyć i z głowy. Mąż się zadeklarował ze sam upierze wozek, z tym ze oczywiście "ma jeszcze czas". A w nocy śniło mi się ze ogarnia łóżeczko do stanu używalności, zapytałam go czy to nie proroczy sen, uznał ze tez ma czas na to...

Nie bede robic zdjec posilkow bo nie wypada przy babce obok ;-) ale na kolacje byly 3 kromeczki grahamu, maselko i 3 plasterki szynki. Na szczęścia i wczoraj i dzis maz i babcia kupili mi bulki i dodatkowo miałam po 1 na śniadanie i kolacje i pomidory

Nailie, gratulacje córeczki! W koncu sie dowiedzieliście w 8 miesięcy jaka płeć bedzie! Mozna dumać nad imieniem :D

Cień, no to faktycznie masz wadę. Szkoda byłoby to zbagatelizować, warto zająć się leczeniem po rozwiązaniu. Ablacja to zabieg niespecjalnie przyjemny, często trzeba powtarzać, bo ogniska wywołujące arytmię pojawiają sie po ablacji w innym miejscu i tak w kółko. Lepiej postawić na pewna diagnozę i dobrać odpowiednie leki żeby Ci się bardziej komfortowo żyło :)

Witajcie dziewczyny! Jestem już mamą, wczoraj przyszła na świat nasza córeczka. W nocy z niedzieli na poniedziałek odeszły mi wody i w poniedziałek o 9:50 miałam CC. Mała waży 2050 g i ma 47 cm. Jest taka maleńka! Na szczęście jest zdrowa, wszystkie parametry ma prawidłowe, leżała dobę na oddziale dla wcześniaków, w podgrzewaczu, a dziś już będzie spała ze mną na sali:) Teraz uczymy się karmić, jak na razie nie mam pokarmu, ale przystawiam ją i stymuluję laktację laktatorem.

Alabamka gratulacje! To nie u Ciebie przypadkiem lekarz bagatelizowal szyjkę? Czekamy na zdjęcia małej :tak:

Cień widzę, widzę, tak to jest jak się pisze 2 zdania pół pogdziny i nie widzi się nowych postów :p

reklama
Do góry