reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziń dybry
Mąż porwał mnie dziś na wycieczkę w okolice Ostrowi Maz. w ramach rozrywki i dopiero co wróciłam. Sączę kawkę i zagryzam tartą z truskawkami i bitą śmietaną kupioną po drodze mmmmmmmmmmmmmmm złośliwie wstawiłabym zdjęcie, ale mnie znienawidzicie, jeśli kochacie truskawki, a nie macie ich pod ręką :-p

fanti Ty masz grzybicę na paznokciu, a paznokcie na końcu swych kończyn. Czy na prawdę myślisz że preparat stosowany miejscowo na milimetry końca twych kończyn jest w stanie jakkolwiek przeniknąć do łożyska i zaszkodzić Bronkowi?
Kubusiowa Ty tak się nie chwal tymi przespanymi przez dziecko nocami i swoim dobrym samopoczuciem, bo wtedy się karma odwraca :-pSerio ilekroć przy odpieluchowywaniu Arka chwaliłam się koleżankom sukcesem to zaraz miałam zasikane łóżko albo zafajdane w ciągu dnia gacie :laugh2:Także nauczyłam się dobre wieści zostawiać dla siebie :-p
Młoda gratuluję osiągnięcia magicznej wagi z piątką z przodu :laugh2:Pewnie Ci wymaz na paciorkowca robili. 35 zeta i tak mało, u mnie 5 dych z jednego "otworu". Tu masz trochę wiedzy teoretycznej http://www.sosrodzice.pl/posiew-na-paciorkowce-w-ciazy-gbs/ mojej znajomej córka zaraziła się tym paciorkowcem podczas porodu (laska nie badała się pod tym kątem) i dzięki temu mieli pobyt "all inclusiv" prawie 2 tygodnie z zapaleniem płuc na dzień dobry.

Maya oduczanie nocnego jedzenia to skomplikowany proces... Ale powiem Ci że jak już będziesz na porodówce to całkiem prawdopodobne, że córa oduczy się chciała czy nie chciała, jeśli od nikogo innego jak od Ciebie butli nie wypije :cool2:

cień szkoda że Cię przetrzymują w tym przybytku przymusowego odchudzania... Nie ma to jak wsadzić na salę wkurzającą kaszlącą koleżankę, a potem się dziwić że tętno pacjentce skacze...

nailie oj oduczanie ssania kciuka to jest dopiero zagwostka... Mogę o tym powieści pisać :-p Gratuluję córci i nikt nie wpoeidział że dziewczynce nie do twarzy z niebieskim, ciuszki się przydadzą ;)
serduszko WOW ale wynik wieku odpieluchowania! Szapo ba :tak:

reklama
dziewczyny byłam na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia i sie zawiodłam :( nie dostałam gratisów :( lasek było ze 20 i kazda osobno ankiete wypełniała wiec siedziałam 3h i nic mądrzejsza nie jestem :p ale w czwartek znowu ide :)

mozna w ciazy pic rumianek ? tzn nie herbatke rumiankowa tylko rumianek leczniczy ? bo mam ochote - kupiłam i dopiero przeczytałam na opakowaniu ze nie wiadomo czy w ciazy mozna czy nie

reklama
Do góry