reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda lez i odpoczywaj ile tylko mozesz :) i poki mozesz :) bo jak sie Blanka pojawi na swiecie to niestety ona bedzie ustalala kiedy mozesz polezec;D

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dobijają mnie oni panowie. Jeden ma na wszystko czas drugi ma wymagania. A ja mam wszystkiemu sprostać.
Szag mnie trafia że o czymś rozmawiam z mężem coś ustalamy odnośnie tego nie domu, mówimy o przedstawieniu mebli że biurka się pozbędziemy a on mi po dwóch dniach mówi że nowy o biurku nie było tylko że szafkę wyrzuce. A rzeczy Bronka to chyba na pocztę zabiorę i tam będę trzymać. I tak ze wszystkimi ustaleniami. Więc po co rozmawiać. Po co się wysilać żeby gębę otwierać w ogóle.

Hej

MłodaMama dokładnie odpoczywaj, bo po narodzinach małej już za szybko nie odpoczniesz.

Cocosh fajny koszyk ze slodkosciami.

Bar a Ty widzę często jesz kisiel. Tak lubisz czy ciążowa zachcianka???

Muszę termometr kupić, bo nam się zepsuł, polecicie coś???

Witam,

My dzisiaj jak zawsze wstałyśmy po 10 :-) :) jak ja kocham to moją córę, daje mamie się wyspać. Ostatnio zauważyłam, że potrzebuję więcej snu. Dzisiaj leniwie, jedynie w planie to schowanie choinki.

cocosh- u nas ktg to dopiero przy porodzie, chyba że coś się ginowi nie podoba to od razu do szpitala skierowanie daje, a tam to sprawdzają 3x dziennie.

A ja juz po lekarzu .Dostalam recepte na cisnieniomierz a tych betablocerow ktore zalecil kardiolog nie moge brac. Kazala pic meliske i jakoes tabletki ziolowe mam kupione. W nastepny wtorek mam ginekologa zobaczymy co on zadecyduje .

Hej laski właśnie dotarlam do końca, jak na chwilę kogis nie ma to potem z nadrobienirm problemy. Polowy pewnie już nie pamietam.
Isia to moj ostatni tydz, dzisiaj i jutro po pol dnia. I potem wolne!!!!az do narodzin Arcziego. Więc pewnie za długo się nie naciesze. Jeszcze mam katar i kaszel, ale i tak już jest o niebo lepiej.
Cocosh oczywiście trzymam kciuki za pomyślny przebieg operacji!!!! Będzie dobrze kochana. M jest mlody i silny, niebawem przyjdzie córcia, wiec ma dodatkowy bodziec ( ze tak nazwe) do szybkiego powrotu do zdrowia.
Fanti u mnie jest to samo ja mówię do m a on ze tego nie mowilam. Fakt faktem, że w ciąży zakręcona to ja też jestem
Dziewczyny &&&za wizytujace!!!
A 15.02 to pewnie, ze fajny dzien. Mój świętej pamieci brat byl z 15.02
A ja wizyte mam w czwartek. Poczatek 37 tyg czyli juz moge rodzić jupi. ...byle znowu nie przenosić, bo juz sie ledwo kulam. Wczoraj mieliśmy jeszcze gości i na dzybko ciacho pieklam. Chcialam wyslac fotke, ale pisza ze nie msm uprawnień

Chrobek my mamy bezdotykowy microlife nc100 i jestem zadowolona.

Fanti faceci. Mówisz po 100 razy, a i tak jak przychodzi co do czego to okazuje się że nic nie słuchali.

Młoda mama leż, leż, zbieraj siły :-) :)

Poziomka mój nie tyle kopie,co się wierci, wypina i właśnie to boli :sorry:

Cień to coś,ten skrawek co dostałaś na śniadanie to ja myślałam, że zaszaleli i dostałaś pół ziemniaka... Teraz patrzę że to jednak ogórek. Jeju jak mi Cię szkoda z tym szpitalnym jedzeniem:zawstydzona/y:

Sarna to już zaraz chwila laby :tak:

Moja córa od wczoraj zakasłana znów i zagorączkowana, ma ona wyczucie... Przez 2 lata nic, a nic nie chorowała, jak już to albo dzień przed jakimś wyjazdem potrafiła mnie zaskoczyć gorączką po 39 stopni, albo przed jakąś większą imprezą typu jej chrzciny czy urodziny.. Teraz zostały nam 2 większe "imprezy" i znowu choroba, jedną już w tym miesiącu przechorowała :sorry2:

Chrobek my mamy bezdotykowy microlife nc100 i jestem zadowolona.

Fanti faceci. Mówisz po 100 razy, a i tak jak przychodzi co do czego to okazuje się że nic nie słuchali.

Młoda mama leż, leż, zbieraj siły :-) :)

Poziomka mój nie tyle kopie,co się wierci, wypina i właśnie to boli :sorry:

Cień to coś,ten skrawek co dostałaś na śniadanie to ja myślałam, że zaszaleli i dostałaś pół ziemniaka... Teraz patrzę że to jednak ogórek. Jeju jak mi Cię szkoda z tym szpitalnym jedzeniem:zawstydzona/y:

Sarna to już zaraz chwila laby :tak:

Moja córa od wczoraj zakasłana znów i zagorączkowana, ma ona wyczucie... Przez 2 lata nic, a nic nie chorowała, jak już to albo dzień przed jakimś wyjazdem potrafiła mnie zaskoczyć gorączką po 39 stopni, albo przed jakąś większą imprezą typu jej chrzciny czy urodziny.. Teraz zostały nam 2 większe "imprezy" i znowu choroba, jedną już w tym miesiącu przechorowała :sorry2:

reklama
Do góry