Laski przesada
Budze sie a tu 88 postow ! No ale nadrobilam
Cocosh kciuki i jeszcze raz kciuki za operacje ! Na pewno wszystko pojdzie jak z platka a prezent sliczny i 'nie przesadzony'. Ja osobiscie lubie robic taki mily gest ludziom, ktorzy mi pomogli, ktorzy cos dla mnie zrobili bo niby dlaczego nie ?
Cien no katastrofa z tym jedzeniem ! Ja bym umarla z glodu
wychodz szybko do domku !
Ja 'odpoczywam'
W weekend kupilam pare kosmetycznych rzeczy, teraz czekam az mi przelew dojdzie do Polski bo chce na allegro tez kilka rzeczy zamowic i w koncu musze to wszystko z lista wyprawkowa zsynchronizowac i sprawdzic czego brakuje
Wspolczuje Wam tych remontow na tym etapie ciazy ale lepiej teraz niz pozniej z malym dzieckiem
A pozatym na pewno to meczace ale jaka jest radosc jak sie cos swojego i dla siebie robi w domku !
Ja zadnych dolegliwosci ciazych nie mam oprocz tego, ze jak siedze lub leze to co chwile musze zmieniac pozycje. A moje dziecko w srodku daje popalic, tak sie przesuwa i wypina pod skora jak potwor
I w sumie nie mam pojecia jak jest ulozony, bo nie raz czuje takie delikatne pukniecia bardzo nisko ale zazwyczaj czuje kopanie i pukanie mocne po prawej stronie a nie raz po prawej i rownoczesnie po lewej wiec dla mnie zagadka jak lezy
A weszlam na ten watek, ktory Fanti wkleila 'porod na wesolo' dziewczyny no lalam !! Myslalam, ze padne ze smiechu
Mloda odpoczywaj, mamy komfortowa sytuacje bo to pierwsza dzidzia i na razie mozemy sie zajac tylko soba, gorzej bedzie za drugim razem