reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cien szanse są, aczkolwiek wydaje mi sie ze troche jeszcze pochodze w dwupaku. No i kochana jutro limit wyczerpany dla Ciebie w szpitalu wiec sie spinaj i do domku.
Nailie ja i laby chyba nie w tym życiu moj m daje mi takiego speeda, ze na wszystko zawsze brakuje mu czasu..

Laski przesada :D Budze sie a tu 88 postow ! No ale nadrobilam :p

Cocosh kciuki i jeszcze raz kciuki za operacje ! Na pewno wszystko pojdzie jak z platka a prezent sliczny i 'nie przesadzony'. Ja osobiscie lubie robic taki mily gest ludziom, ktorzy mi pomogli, ktorzy cos dla mnie zrobili bo niby dlaczego nie ? ;)

Cien no katastrofa z tym jedzeniem ! Ja bym umarla z glodu :D wychodz szybko do domku !

Ja 'odpoczywam' :) W weekend kupilam pare kosmetycznych rzeczy, teraz czekam az mi przelew dojdzie do Polski bo chce na allegro tez kilka rzeczy zamowic i w koncu musze to wszystko z lista wyprawkowa zsynchronizowac i sprawdzic czego brakuje :)

Wspolczuje Wam tych remontow na tym etapie ciazy ale lepiej teraz niz pozniej z malym dzieckiem :) A pozatym na pewno to meczace ale jaka jest radosc jak sie cos swojego i dla siebie robi w domku ! :)

Ja zadnych dolegliwosci ciazych nie mam oprocz tego, ze jak siedze lub leze to co chwile musze zmieniac pozycje. A moje dziecko w srodku daje popalic, tak sie przesuwa i wypina pod skora jak potwor :D
I w sumie nie mam pojecia jak jest ulozony, bo nie raz czuje takie delikatne pukniecia bardzo nisko ale zazwyczaj czuje kopanie i pukanie mocne po prawej stronie a nie raz po prawej i rownoczesnie po lewej wiec dla mnie zagadka jak lezy :)

A weszlam na ten watek, ktory Fanti wkleila 'porod na wesolo' dziewczyny no lalam !! Myslalam, ze padne ze smiechu :D

Mloda odpoczywaj, mamy komfortowa sytuacje bo to pierwsza dzidzia i na razie mozemy sie zajac tylko soba, gorzej bedzie za drugim razem :D

Ja wstalam po 11 nastawilam pranie zrobilam sniadanko i nadrobilam wasze kilka stron :)
Cocosh trzymam kciuki będzie dobrze :)
Młoda dziewczyny dobrze radzą odpoczywaj jak najwięcej ja korzystam :)
Cień ja dostawalam parowke kawałek jasełka i chleb o musztardzie nie było mowy o ogórki też mogłam pomazyc :( wracaj już do domu :)
Fanti każdy facet tak ma bo ja mam to samo nie jesteś osamotniona :)
Kisiel bardzo lubię więc często go jem :)
Chyba każdemu odpisalam :) jak zapomnialam o kimś to wybaczcie :)

Ciężko Was nadrobić, tak dużo piszecie.

Cocosh już niedługo operacja. Trzymam kciuki, by wszystko było w porządku.

Zdrówka dla Was i dzieci. Teraz ocieplenie, więc pewnie jeszcze więcej chorób.

Sarna już niedługo i wolne :)

Mnie też plecy bolą, do tego jeszcze lewe biodro cały czas boli.

Cień to jutro już domek :) koniec szpitalnego jedzenia.

Sylvi [*] dla babci.

Z tymi środkami na blizny to widzę każdy lekarz co innego. Córka w szpitalu najpierw miała żelowy opatrunek chłodzący przez prawie tydzień a potem dopiero po dwóch tygodniach miała brać maści. Może u dzieci coś innego się stosuje.

Lewusek ciekawe, co powie ginekolog.

Ja już po urodzinkach córki :) 3 latka za sobą. Lilcia teraz codziennie chciałaby urodziny :) Dostała stoliczek z krzesełkiem i wózek dla lalek :D więc teraz jest mamą dzidziusia :D

No jutro mam wyjsc :-)
A mnie nie dosc ze nogi bola to jeszcze z lewej strony tyl plecow a mala tak kopie i sie kreci ze az boje sie ze sie posladkami obróci do dolu.
A ja czekam na obiad ...no jedzenie naprawdę dobre na odchudzanie :p

reklama
Do góry