reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej laski ja tylko na chwilkę zbieram się na wizytę.
Cień oby to było ostatnie twoje śniadanie na oddziale. Czas już do domu.
Posiłki w szpitalach nie dane mi było nawet ich oglądać na żywo. Rodziłam w klinice no i tam wypas menu.
Lewusek mam nadzieję że coś ci lekarz bezpiecznego przepisze.

Witam. Isia z kaszlem lepiej. Jakos sie kuruje powoli. Katar zostal,ale ja kataru nigdy nie lecze. Dzieci trzymam jeszcze dzis w domu,bo tez troche zasmarkane. Angel tak,babyboom to otwarte forum i kazdy moze to przeczytac. Clodi to wizytujemy tak samo ;). Jeszcze pytanko do dziewczyn,tych co lezaly w ciazy w szpitalu. Po jakim czasie mniej wiecej dostaje sie ta kase od ubezpieczyciela? Kubusiowa,moze proroczy ;). Ja tez prasowalam caly tydzien a pralek mialam chyba 5-6. Cień trzymam kciuki za wypis! CiekAwe co u Lilith. Cos dawno sie nie odzywala.

Lewusek nazwy nie znam poczytam na wypisie i recepcie :-)[/QUOTE
Ja wogole tej nazwy leku nie znam .Bralam kiedys concor 5 potem mialam jeszcze inny zamiennik .Ciezko polapac sie w jezyku niemieckim i dopytac o niektore szczegoly odnosnie lekow .Medyczne terminy a jeszcze jak ktos szybko mowi albo niewyraznie to chocby 10 razy powtarzal ciezko zrozumiec.

reklama
Hmm mój doktor chcial mnie dzis puścić a inny mowil ze jednak chyba jutro ...ale odczytaja holtera i zobaczymy. ..na tej dawce spada mi czasem tetno za bardzo a na mniejszej zas skacze.

Do góry