reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ja też mam wizytę w środę ;-) ;). A co do butelek to nie mam żadnej suszarki po umyciu albo wyparzeniu stawiam kolu zlewu i smoczek do gory nogami do butelki daje i tyle

Cocosh fajny prezent, ja po cc dopiero jak szłam na kontrole po 6 tygodniach niosłam ginowi prezencik

Cień chyba bym zawału dostała na taką informacje, ale musiała Cię wystraszyć

Angel to jest wątek otwarty wiec każdy może wejść i podczytać :happy:

A ja normalnie po 23 zasnęłam jak nigdy:laugh2:, maż mi kupił herbatkę melisę z pomarańczą wypiłam i jakoś mnie zmogło

Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawe czemu zas ale pewnie po tym jak mówiłam doktotowi na wieczornym obchodzie ze te nogi mnie bola i puchna.okolo 9.30 sciagna holtera tez i zobaczymy :-)
A w domu ok.Lila u babci od piatku dzis ja da do przedszkola i potem zobaczymy co ze mna dalej...maz chodzi do pracy

Ja juz Ja już mam córkę 4 letnia ;) powiedzcie mi czy wy co tu sobie piszw cięcie wszyscy to czytają ?
Najlepszą podpowiedzią będzie poczytanie o czym piszemy. ;) każdy może czytać i to trzeba mieć na uwadze. Chcesz coś komuś powiedzieć "prywatnie" czyli tak by nikt poza tą osobą nie widział tego piszesz mu wiadomość prywatną,
Forum- widzą wszyscy.
Mail czy wiadomość prywatną widzi tylko adresat .

Isia w Krakowie w Szpitalu Jana Pawla. Z pracodawca dogadalismy się. Będzie mi wyplacal 80 % tej kasy za zlecenie a jak Misiek dojdzie do siebie trochę to żeby dal znać to z domu cos porobi i mu zapłacą za to. W razie czego opcja jest ale wolę żeby Michał odpoczal a nie zaraz z domu pracował.

A ja siedze u lekarza ogolnego.Musze jej pokazac ten wynik od kardiologa i niewiem czy ona mi ma te leki przepisac czy dopiero po konsultacji z ginekologiem przepisze. Musze wziasc recepte na ... ciśnieniomierz.Babka w aptece powiedziala ze zamiast 60 euro z recepta zaplace 10 euro wiec jest roznica.Ogolnoe tetno caly czas podwyzszone.Jak ide droga to musze czasami stanac bo az mam mroczki przed oczami . Mam nadzieje ze mnie do kliniki nie wpakuja bo bylby problem.Nie mamy tu nikogo moj pracuje do 16.30 a Paula jeszcze za mala zeby sama siedziec tyle czasu po szkole.

reklama
Cocosh, no to już wszystko gotowe, musi być dobrze :)
Cień ile Cię tam jeszcze będą trzymać na tym słabym wikcie? :(
Isia, ja też mam nadzieję, że się odezwą dziś z Fundacji bo już koniec stycznia prawie, a firmy się do końca stycznia rozliczają i chcieliśmy do kilku wysłać prośby :(

Do góry