reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
a mi sie dzisiaj pierwszy raz snil porod-nawet do szpitala nie zdazylam dojechac-urodzilam u lekarza. bo pojechalam na wizyte i wody mi odeszly. Lekarz chcial sprawdzic na jakim etapie jestesmy i jak sie rozebralam to okazalo sie, ze glowka juz wychodzi;D i urodzilam w 5 minut. spojrzalam na kalendarz i byl 19 lutego :) Moglby to byc proroczy sen :-D tak to ja moge rodzic;D

BarBra ile Ty masz ciuszkow ze ciagle pierzesz i prasujesz? ;) u mnie byla jedna pralka i 1.5 godz prasowania:) i koniec:)

Cocosh u nas ktg robia tylko wtedy, gdy zglosisz ze sie dziecko za malo lub zbyt intensywnie rusza. No i w trakcie porodu co chwile podlaczaja.

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Asieńka badania mialam robione i niby sa oki.Tu jest wogole dziwnie .Ginekolog nie zapisuje lekow na cisnienie i tetno. Wysyla do ogolnego a ogolny do kardiologa .Ten dal mi listy z wynikami i zaleceniami co do lekow i spowrotem ta sama droga ogolny i ginekolog .Czytalam o tych lekach ktore zalecila i pisze ze hamują wzrost plodu.Zobaczymy co w przyszly wtorek ginekolog powie.Na razie biore tylko magnez .

Witam :)

my wczoraj mieliśmy dzień leniuchowania we trójkę więc dziś was nadrobiłam, a w sobotę załatwialiśmy jeszcze umowę z deweloperem i dokumenty do kredytu. Więc jeżeli nam ten kredyt wyjdzie to u mnie dopiero będzie wszystko w szybkim tempie bo do porodu chcemy się wyrobić i tam zamieszkać :)

Juana mi też moja ginekolog zleciła usg w 37 tygodniu żeby jeszcze posprawdzać czy wszystko dobrze, jak jest ułożony, ile jest wód i jak z łożyskiem.
Ja wizytę mam 16.02 a pod koniec lutego to usg muszę się dziś na nie zapisać. Ktg teraz będę miała przed wizytą.

Cocosh operacja męża na pewno się uda i będzie wszystko dobrze, będę trzymać mocno kciuki. Moja starsza siostra też ma wadę serca i nadciśnienie płucne, ale u niej lekarz mówi że operacja w ostateczności będzie wykonana.

Hej wybaczcie ale nie nadrobie... ponad 300 postów w weekend:eek:
U mnie pracowity czas nadszedł.
Chyba doszło do mnie w końcu że niedługo pojawi sie nowy członek rodziny i nadrabiamy porzadkowe zaległości.. Do tego teraz jeszcze natłok wizyt lekarskich z młodym wiec i zmeczenie wieksze. Dziś idziemy założyc holtera EKG ...

Lewusek mam nadzieje że Cie nie zamkną jednak to tetno niepokojące jest... trzymam kciuki

Cień jak sie trzymasz? Z tego co widze nadal w szpitalu jesteś :( do domu niech Cie puszczaja w końcu

Asieńka ja jeszcze nie znalazłam fundacji dla młodego... Musze sie za to wziąc porzadnie najwyższy czas....

Chyba mnie dzis wypisza bo ekg rano bylo.a sprawdzaja mocz, posiew i krew i odczyt z holtera. I czekam na wizyte :-) no śniadanie porazka :

Załączniki

• 1453709554063.jpg
    1453709554063.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 55
Lewusek ja jechalam na tabletkach co pisalo ze wcześniejszy porod moze byc o 2 tygodnie teraz biore betabloker i moze powodowac mniejsze tetno dziecka ...wizyte u gina mam 10.02 dopiero. .wiec zobaczymy

reklama
Cień ale Cie żywią tam.... no porażka totalna...
Oby Cie wypuścili....
co jeszcze ja miałam napisac ..

Cocosh trzymam kciukasy za mężą....&&& bedzie dobrze
Volka wykurowałas sie przez ten mroźny weekend?? Mnie chyba powoli łapie cosik ale mam tyle na głowie że szczerze mam to gdzieś, póki sie czuje w miare ok. Starszego mi rozkłada. Od wczoraj stan podgorączkowy dziś już podszedł pod gorączke i gardełko go boli... Został w domu zobaczymy czy bedzie przechodzic czy trzeba bedzie lekarza odwiedzic...

Do góry