reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dzisiaj mam spotkanie z położną srodowiskowa od nas ze ,wsi'co chodzi po porodzie... dzwoniła żebym przyjechała na 18:30

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sobie tez wzięłam w lutym 2 wizyty. 12 lutego i 26 lutego. Dziewczyny a jak to jest z tym ktg. Mi lekarz kazał robić od 36 co tydzień w szpitalu. Tez tak macie? Po co to jest?

My dzisiaj cały dzień na zakupach ostatnich. Zapas mały jedzenia dla mnie i kotów, miskowi kilka ******* do szpitala i prezent dla profesora na miska wyjście ze szpitala. Kupiliśmy koniak Hennessey i kosz słodyczy. Nie będę dawać kasy bo musiałabym ze 20 000 zostawić żeby zauważył skoro sama wizyta u niego kosztuje 600-zł. Jeszcze pewnie dokupić kosz dla pielęgniarek ale narazie chciałam mieć gotowe dla profesora. Ja to traktuje jako podziękowanie a nie łapówkę bo dam przy wychodzenia ze szpitala. Gadalam z koleżanką lekarka I mówiła ze kasy nie ale ze butelka dobrego alkoholu to ładnie.
Co myślicie?

2016-01-24 19.17.10.jpg 2016-01-24 19.17.18.jpg

Załączniki

• 2016-01-24 19.17.10.jpg
    2016-01-24 19.17.10.jpg
    564,6 KB · Wyświetleń: 53
  • 2016-01-24 19.17.18.jpg
    2016-01-24 19.17.18.jpg
    566,4 KB · Wyświetleń: 56
Cocosh, mam tylko nadzieję że rzeczywiście potraktuje Was fajnie i będzie mu się należał ten prezent <3
Ja w ciąży z Zuzka też chciałam dać prezent bo do lekarza chodziłam po znajomości ale na końcu ucieklam ze szpitala i prezentu nie dałam ;)
Teraz na bank coś dam bo jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej ciąży ale to na sam koniec jak już będę pewnie w domu albo będę wychodziła ze szpitala...

Jeśli mój mąż przejdzie operacje i będzie żył to dla mnie jest najlepsze potraktowanie na świecie. Samo to ze Michała operuje jest dla mnie ogromnym dowodem na to ze nas nie zlal ani nie chce na siłę operować prywatnie tylko po prostu wyleczyć młodego faceta żeby miał normalne zycie. Już mu mogę buty całować ;)

Cocosh będzie żył :) trzymamy w czwartek kciuki!!!! A właściwie już od środy żeby wyniki wyszły takie jak powinny :))
Cocosh a dogadaliscie się z pracodawcą męża?
Aaaaaa i jeszcze jedno: Michałki to są fajne chłopaki ;)

I teraz dzień dobry Dziewczynki :) jakie plany na dzisiaj?
MlodaMama co z Twoją wypłatą? I z tą skargą na szefa?
Fanti Kochana a Ty jakoś mało widoczna jesteś ostatnio? Czyżbyś zaczęła się ostatnio ostro przygotowywać na pojawienie się Bronka?
Barbra no to masz kobieto co robić teraz z tym praniem... ja chyba dzisiaj zadzwonię do kuzynki i poproszę ją żeby przyjechała mi pomóc z porzadkami w szafkach w i ogóle ale to od przyszłej środy dopiero... bo teraz może się jeszcze kurzyc u nas w domku :/ a chciałabym sobie zrobić wszystkie pokoje przed Bartusiem :)
Cień jak się czujesz? Daj koniecznie znać jak po wizycie :) i jak sobie w domku radzą bez Ciebie...
Manka a Ty jak sobie 'radzisz' w domku? Zaczęłaś już chodzić spać 'normalnie'? Od kiedy mąż przechodzi na ranną zmianę?
Sarna, do kiedy pracujesz? Czy już masz upragnione wolne? No i jak Twoje przeziębienie?
Volka i Twoj kaszel? Lepiej Ci już? Jeżeli nie to koniecznie idź do lekarza!!!
Asienka, mam nadzieję że się doczekacie na zatwierdzenie ulotek w końcu <3
Witam nową koleżankę :)
Już się nie mogę doczekać środy bo mam wizytę i mam nadzieję, że będzie dobrze widać płeć :)

Wczoraj na urodzinach syna przyjaciółki była jej szwagierka- ta dziewczyna co robiła mi prenatalne... i pyta się jak się czuje i takie tam inne... Po czym wyskakuje z hasłem: ja u Was dziewczynkę widziałam, prawda?
Aaaaaaaaaaaaa a widziała chłopca ;) podobno hihi
Po najbliższym usg zamawiam ciuchy z next na noc ;) żeby mieć ten pierwszy komplet ubran w domu...
I muszę zrobić listę czego jeszcze nie mam a trochę tego jest...
Dziewczyny, a miała któraś z Was suszarkę do butelek? Ale taki zwykły stojak? Bo ja niestety nie mam suszarki do naczyń i muszę sobie coś kupić żeby te butelki mogły schnąć...

reklama
Ja tez juz nie śpię. O 4.30 przeleciała pielęgniarka ze 0 tetna jej wychodzi u mnie i pozioma kreska i sie wystraszyła a to kabelek sie wypial :-) o 6 mocz oddalam do dwóch pojemników do polowy i krew znow pobrali :confused:

Do góry