I teraz dzień dobry Dziewczynki
jakie plany na dzisiaj?
MlodaMama co z Twoją wypłatą? I z tą skargą na szefa?
Fanti Kochana a Ty jakoś mało widoczna jesteś ostatnio? Czyżbyś zaczęła się ostatnio ostro przygotowywać na pojawienie się Bronka?
Barbra no to masz kobieto co robić teraz z tym praniem... ja chyba dzisiaj zadzwonię do kuzynki i poproszę ją żeby przyjechała mi pomóc z porzadkami w szafkach w i ogóle ale to od przyszłej środy dopiero... bo teraz może się jeszcze kurzyc u nas w domku :/ a chciałabym sobie zrobić wszystkie pokoje przed Bartusiem
Cień jak się czujesz? Daj koniecznie znać jak po wizycie
i jak sobie w domku radzą bez Ciebie...
Manka a Ty jak sobie 'radzisz' w domku? Zaczęłaś już chodzić spać 'normalnie'? Od kiedy mąż przechodzi na ranną zmianę?
Sarna, do kiedy pracujesz? Czy już masz upragnione wolne? No i jak Twoje przeziębienie?
Volka i Twoj kaszel? Lepiej Ci już? Jeżeli nie to koniecznie idź do lekarza!!!
Asienka, mam nadzieję że się doczekacie na zatwierdzenie ulotek w końcu <3
Witam nową koleżankę
Już się nie mogę doczekać środy bo mam wizytę i mam nadzieję, że będzie dobrze widać płeć
Wczoraj na urodzinach syna przyjaciółki była jej szwagierka- ta dziewczyna co robiła mi prenatalne... i pyta się jak się czuje i takie tam inne... Po czym wyskakuje z hasłem: ja u Was dziewczynkę widziałam, prawda?
Aaaaaaaaaaaaa a widziała chłopca
podobno hihi
Po najbliższym usg zamawiam ciuchy z next na noc
żeby mieć ten pierwszy komplet ubran w domu...
I muszę zrobić listę czego jeszcze nie mam a trochę tego jest...
Dziewczyny, a miała któraś z Was suszarkę do butelek? Ale taki zwykły stojak? Bo ja niestety nie mam suszarki do naczyń i muszę sobie coś kupić żeby te butelki mogły schnąć...