reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wiem ze biore jakis betabloker, wygląda ze jest lepiej ale doktor mowil ze jeszcze zobaczymy bo u mnie to roznie raz spokój a raz serce szaleje.chca ta arytmie troche wyciszyc bo usunąć sie jej na razie nie da

reklama
Kurcze Dziewczyny.... jestem właśnie z Zuzka w szpitalu w Zabrzu. Byłam w toalecie... masakra jakaś dla mnie :/ jest czysto nie powiem ale sam wygląd tego wszystkiego to jakaś masakra dla mnie... zastanawiam się poważnie nad porodem w Eskulap ie bo ja nawet się nie wykapie w szpitalu :(

Dzień dobry.
Wy chyba nie możecie spać nawet w niedzielę. Tyle do czytania od rana że szok.
Co do leków mam podobne podejście co większość was. Jeśli dałam radę wytrzymać tyle miesięcy to jeszcze chwilę wytrzymam. To jest dosłownie chwila a potem nie chce całymi latami mieć wątpliwości czy aby to nie moja wina i choćby jednej tabletki nie takiej że coś z moim dzieckiem jest nie tak.
Chcę by mój synek urodził się zwykłym zdrowym chłopcem. O całą resztę postaram się podczas wychowania.
Mam wrażenie że u mnie to także jakiś nałóg że tylko ibuprofen mi pomaga na ból głowy. Ale 7 miesięcy dałam radę bez niego. Jeszcze dwa i wreszcie wrócimy do siebie ;)
Zaraz zbieram się jakieś śniadanie zrobić sobie i do kościoła. A potem do mamy pójdę i do mojego synka. Mama dziś robi obiad, mąż w pracy więc czeka mnie błogie lenistwo cały dzień. Ale wieczorem muszę ogarnąć prasowanie bo młody jutro do szkoły nie będzie miał już co ubrać.

Dzien dobry!:)
Co do tabletek to ja jestem tym ewenementem, ktory na najwieksze z mozliwych boli bralo pol apapu [emoji16] po zabiegu na kolano, gdy bol byl nie do zniesienia dostalam zastrzyk z ketonalu to spalam dwa dni... Ale nie bolalo hahahha [emoji16]
Do dzis nie biore zadnych tabletek- cala ciaza oparta tylko na dodatkowych witaminach. Tego clexane tez w koncu nie wzielam. Tak sie balam, ze stwierdzilam ze najpierw wprowadze diete i tak: (pierwszy tydz stycznia) w pon finrynogen i d-dimery na poziomie 200%... Dlatego mialam brac te zastrzyki. Caly tydzien, zero slodyczy, zadnych smazonych jaj i majonezu tylko pomidory, twarozki itp na sniadanie. Obiady zawsze takie same- schabowy/mielony/gulasz wolowy... Jak sie chcialo slodkiego to robilam gofry z cukrem kokosowym. Dodatkowo codziennie sok swiezo wyciakany z jablek, pomaranczy, granatu i marchewki a na kolacje przewaznie jadlam makaron alio olio pomodoro :) po tug znow zrobilam wyniki i wszystko w normie! :) zdrowe jedzenie trzyma sie mnie caly czas. Ale mysl ze Zuza nie przyjmuje zadnego swinstwa jest najlepsza nagroda. :)

Ania- nie zgadzam sie co do diety przy karmieniu. To raczej stare podejscie, ktore zdrowe nie jest... :)

Aaaa! Cien! Sniadanko na wypasie! Tyle witamin dla Ciebie i maluszka! Tylko pozazdroscic!!!!

Polecam na fb jedzenie w szpiatach- powinnas im przeslac te swoje posilki!!!

reklama
Do góry