reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A to moje śniadanie ...

Załączniki

• 1453619111129.jpg
    1453619111129.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Zle tez spalam bo na pudlo na szyji musialam uwazac jeszcze sie przewracalam z boku na bok, w nosie i gardle suche wiec zle sie oddycha. .raz pielęgniarka mnie budziła bo elektroda sie odlepila i musiala nowa dac .drugi raz tylko zagladala a trzeci co temp mierzyla.a kolo 7.30 salowa przyszla pokoj myc

Clodi a czemu faszerujesz sie hydroksyzyna? Ja mimo,ze leczylam sie roznymi psychotropami kiedys teraz w ciazy niz z tych rzeczy nie biore. Czasami moje nerwy daja o sobie znac,ale wole nie ryzykowac. A hydroksyzyna mimo,ze jest lekiem slabym niestety do psychotropow nalezy. Hahah Cień smacznego :p. Ja mialam w zapasie swoj serek,bo na te rarytasy szpitalne nawet patrzec nie moglam.

Yhy nie znalazlam posta clodi ale zgadzam sie z volka. Hydroksyzyne brałam kiedyś jak cukierki no ale w ciąży bym sie nie odwazyla. Co innego renni czy syrop a co innego psyhotrop. Nie wiem czy wiecie ale najpierw z takiej tabletki wszystko pobiera sobie dziecko a to co zostanie mamusia wiec male musi mieć niezły zjazd a ty nawet nie czujesz ze wzięłaś.

Odnosnie leków itd to fakt nie wzielabym psychotropowych, ale wszystko co lykamy czy jemy przechodzi najpierw przez nasza wątrobę a potem trafia do łożyska.

Tak samo jest z jedzeniem i karmieniem piersia nie trzeba zyc na marchewce,ryzu i gotowanym kurczaku.

Ja w ogóle z racji wykonywanego zawodu jestem strasznie przeciwna wszelkim lekom...
Nie macie pojęcia ile osób jest uzależnionych Od najzwyklejszych kropli do nosa. Nie mówiąc o lekach przeciwbólowych z codeina...

Ja w ogóle z racji wykonywanego zawodu jestem strasznie przeciwna wszelkim lekom...
Nie macie pojęcia ile osób jest uzależnionych Od najzwyklejszych kropli do nosa. Nie mówiąc o lekach przeciwbólowych z codeina...

Ogolnie Polacy lubia brac leki ito jest straszne. Moj mąż na byle G bierze nurofen :-/ ale nie przetłumaczysz.
Ja kiedys tez duzo lekow brala a teraz tylko w ostatecznosci.

reklama
Do góry