reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
CieńWielkiejGóry
Zle tez spalam bo na pudlo na szyji musialam uwazac jeszcze sie przewracalam z boku na bok, w nosie i gardle suche wiec zle sie oddycha. .raz pielęgniarka mnie budziła bo elektroda sie odlepila i musiala nowa dac .drugi raz tylko zagladala a trzeci co temp mierzyla.a kolo 7.30 salowa przyszla pokoj myc
Kkasiaa
Kkassia pochwal się zdjęciami nowego lokum..
Młoda ty w tym temacie też masz zaległości.. już dawno na nowym a zdjęć nie widziałyśmy
Pochwale się jak ogarne ten jubel
Teraz rozpakowywanie ale to już na spokojnie mam czas
Clodi a czemu faszerujesz sie hydroksyzyna? Ja mimo,ze leczylam sie roznymi psychotropami kiedys teraz w ciazy niz z tych rzeczy nie biore. Czasami moje nerwy daja o sobie znac,ale wole nie ryzykowac. A hydroksyzyna mimo,ze jest lekiem slabym niestety do psychotropow nalezy. Hahah Cień smacznego . Ja mialam w zapasie swoj serek,bo na te rarytasy szpitalne nawet patrzec nie moglam.
Yhy nie znalazlam posta clodi ale zgadzam sie z volka. Hydroksyzyne brałam kiedyś jak cukierki no ale w ciąży bym sie nie odwazyla. Co innego renni czy syrop a co innego psyhotrop. Nie wiem czy wiecie ale najpierw z takiej tabletki wszystko pobiera sobie dziecko a to co zostanie mamusia wiec male musi mieć niezły zjazd a ty nawet nie czujesz ze wzięłaś.
Odnosnie leków itd to fakt nie wzielabym psychotropowych, ale wszystko co lykamy czy jemy przechodzi najpierw przez nasza wątrobę a potem trafia do łożyska.
Tak samo jest z jedzeniem i karmieniem piersia nie trzeba zyc na marchewce,ryzu i gotowanym kurczaku.
Tak samo jest z jedzeniem i karmieniem piersia nie trzeba zyc na marchewce,ryzu i gotowanym kurczaku.
Ja w ogóle z racji wykonywanego zawodu jestem strasznie przeciwna wszelkim lekom...
Nie macie pojęcia ile osób jest uzależnionych Od najzwyklejszych kropli do nosa. Nie mówiąc o lekach przeciwbólowych z codeina...
Ogolnie Polacy lubia brac leki ito jest straszne. Moj mąż na byle G bierze nurofen :-/ ale nie przetłumaczysz.
Ja kiedys tez duzo lekow brala a teraz tylko w ostatecznosci.
reklama
CieńWielkiejGóry
Ściągnęli mi Holter ale nie zapisalo nic wiec podlaczyli mnie do aparatu co mierzy ciśnienie i zaraz holter normalny