reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wiem, ze latwo sie mowi- zmien prace- ale teraz jak bedziesz z Bronkiem to zauwazysz kiedy Cie dopada. A moze to z przemeczenia. Pisalas, ze dlugo siedzisz po nocach a rano masz problem ze wstawaniem.

Moj najdrozszy tez sie zastanawial od czego ma migreny i u niego po roku obserwacji wyszlo, ze migrena akurat pojawiaja sie gdy je duzo niezdrowego jedzenia i serow plesniowych.

reklama
Ja też mało kiedy choruję, jak już to zwykłe przeziębienie udaje mi się zwalczyć ibupromem, bo apap już tak na mnie nie działa. W ciąży to brałam paracetamol, jak miałam w sierpniu zatoki zawalone. Staram się jak najmniej.

Co do kocyków, to mam 4- jeden z minky i trzy po Emi, ale one będą raczej tak na spółę, wiadomo młodej może się nie spodobać, że siostra ma jej kocyk. Więc planuję kupić jeszcze jeden, żeby nie było "to moje". Tego nigdy za wiele.

Jakiego mam lenia strasznego, na śniadanie pożarłam 3 ciacha, bo teściowa dała i teraz męczy mnie lekka zgaga. W ogóle to bym pomarańcze zjadła, ale w domu brak a do sklepu nie chce mi się iść, m też jeszcze trochę wczorajszy, więc też pewno nie pójdzie mi specjalnie.

izik ja tez mam faze na pomarańcze na szczescie wczoraj moje kochanie zrobiło mi zapas ... pomarańcze, mandarynki i galaretka pomarańczowa :D hihi

Kocyk mam 1 z minky do łóżeczka, 1 z minky do wózka i jeden taki malutki mieciutki :p ale to moje pierwsze dziecko i nawet nie wiem po co mi on :p ale pewnie sie dowiem :p

Fanti mi sie zaczyna bol aura..zaczyna bolec glowa, potem draznia mnie dzwieki i swiatlo.musze sie zakryc w ciszy i.nie ruszac.a kazdy krok to jakbym mlotem sobie po glowie walila.wymioty tez dochodzily, mdłości, bladosc skory i ogolnie slabo.oczy tez bolaly.ja bylam u neurologa i mialam badania potwierdzające migreny. Najgorzej przed@ i w trakcie burz i silnych wiatrow

Mnie dopiero mój chłop obudził... obiad zrobił i kazał na zupkę wstać!:D

Jezu dobrze ze idę we wtorek do lekrza ;/ tyle śluzu mi leci ja już sobie wmowilam wszystkie choroby świata

Co do tabletek to ja mam aptekę w domu! Apap na mnie nie działa zazwyczaj brałam inuprom a tak to największy zapas mam czopkow przeciwbólowych to jedyne moje ukojenie Jak miałam dostać okres wstawalam nad ranem aplikacja w pośladki i wtedy nie zaczynał mnie brzuch boleć bo jak zaczął to trzeba było iść do ośrodka po zastrzyk przeciwbolowy :D i tak co miesiąc :)

Cień lez ładnie żebyś szybko wyszła! A śniadanko na wypasie ... zawsze miałam coś swojego bo bym umarła z głodu

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Juz po obiedzie. Ciśnienie przy mierzeniu caly czas niskie, jak na złość nie podskoczyło tak jak w domu. ..

Załączniki

• 1453639269906.jpg
    1453639269906.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 1453639315026.jpg
    1453639315026.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 54
Chrobek już myślałam, że tylko moje dzidzi nie będzie mieć kocyka Minky, bo tu prawie wszystkie dziewczyny kupiły :) Ja mam 3 kocyki, jeden taki mięciutki, coś jak Fanti wrzuciła zdjęcie na zakupowym, drugi tez miękki, ale taki inny i jeden cieniutki :)

Fanti byłam aż z ciekawości u mnie w pepco zobaczyć ręcznik i trafiłam na niebieski, ale za normalna cenę 19zł czy 19,99 zł, więc trafiłaś na super promocję u Ciebie ;D

Cien a to rosołku nie było, przecież dzisiaj niedziela ;P Wracaj szybciuchno do domku :D W ogóle patrząc na zdjęcie jedzonka to sos wygląda jak zupa :D

reklama
Do góry