reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
My z chlopem lezymy na kanapie i właściwie oglądam to co on co chwilę przełącza...
Volka kuruj się ja mam witaminę C do rozpuszczenia podobno bardzo dobrą lecz nie byłam jeszcze chora w czasie ciąży więc nie piłam...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Volka kuruj się ja mam witaminę C do rozpuszczenia podobno bardzo dobrą lecz nie byłam jeszcze chora w czasie ciąży więc nie piłam...
My wróciliśmy w końcu, młoda zasnęłam- też w końcu, bo dzisiaj drzemki nie było a 5 min w aucie starczyło jej, na kolejna godzinę brykania.
Temat chrzestnego zakończony pozytywnie, więc został problem z chrzestną :/
Mała chyba nie lubi jeździć do dziadków, bo nawet się nie poruszała-raz miała tylko czkawkę. Od kiedy jestem w domu to nadrabia, na szczęście nie daje już po żebrach.
Temat chrzestnego zakończony pozytywnie, więc został problem z chrzestną :/
Mała chyba nie lubi jeździć do dziadków, bo nawet się nie poruszała-raz miała tylko czkawkę. Od kiedy jestem w domu to nadrabia, na szczęście nie daje już po żebrach.
kamilaasami
u nas na jedzenie szpitalne narzekają tylko francuskie pieski jak byłam w odwiedzinach u kuzynki jak małego urodziła to aż mi slina ciekła na widok obiadu ale u nas jest tak jakoś dziwnie ze to samo co gotuja dla pacjentów trafia do szpitalnego bufetu czy restauracji jak zwał tak zwał i jest na serio pyszne - czasem jak nie mam weny na gotowanie a szpital mam rzut kamieniem od domu to smigam tam po obiad
asieńkakk
Volka zdrówka
Mój zaczął kłaść kafle w kuchni na podłodze, dobrze bo 1 lutego jedzie po meble kuchenne do Niemiec... kolegi tato pracuje tam u zamożniejszych ludzi, którzy akurat wymieniają i chcą oddać te starsze. Nawet nie mam pojęcia jak wyglądają ale darowanemu się nie zagląda ehh jeszcze łazienka cała... i kibelek... i drugi pokój... i przedpokoik... mam nadzieję, że teściowa z tym brzuchem nie ma racji. Do cc 44 dni, wątpię żeby zdążył ze wszystkim, ale zobaczymy, może się uda dobranoc mamusie
Mój zaczął kłaść kafle w kuchni na podłodze, dobrze bo 1 lutego jedzie po meble kuchenne do Niemiec... kolegi tato pracuje tam u zamożniejszych ludzi, którzy akurat wymieniają i chcą oddać te starsze. Nawet nie mam pojęcia jak wyglądają ale darowanemu się nie zagląda ehh jeszcze łazienka cała... i kibelek... i drugi pokój... i przedpokoik... mam nadzieję, że teściowa z tym brzuchem nie ma racji. Do cc 44 dni, wątpię żeby zdążył ze wszystkim, ale zobaczymy, może się uda dobranoc mamusie
MłodaMama93
Asienka nie martw się brzuchem kiedy masz.wizytę? Zapytaj lekarza...
Ja już mogę rodzić właściwie jak skończę 37 ty dzień [emoji14]
Ja już mogę rodzić właściwie jak skończę 37 ty dzień [emoji14]
clodi
Ja pół litra melisy wypiłam ale im bliżej rozwiązania to trzeba będzie coś mocniejszego sobie załatwić, muszę z ginem pogadać czy hydroxyzinum mogę jeść dalej, niby wcześniej rano i wieczorem brałam to może teraz tylko na wieczór będę łykać
asieńkakk
Młoda, dopiero 15 lutego Clodi może coś się jeszcze zmieni? mam taką nadzieję bo też już mnie męczy takie spanie po trochu na raty Myślałam, że dopiero po urodzeniu to norma, a nie przed
reklama
CieńWielkiejGóry
Ja juz tez nie spie, zaraz śniadanie to wam zdjecie cykne.