reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już sniadanie opierniczylam. Owsianka z bakaliami i bananem. Moj śpi. Juz od 5 się wiercilam i nie koglam spać. Tez macoe nakie wrażenie że wam się dzidzius nie miesci w brzuchu? Taki jakis mi się ten brzuch zrobił ciezki i twardy

reklama
Cocoah wyglądasz na silną kobietkę, napewno dasz sobie radę. Chociaż wiadomo jeśli chodzi o bliskich to zawsze targają nami uczucia. Trzymam mocno &&&&& za twojego męża i oczywiście za Ciebie

Ja nawet jakoś usnęłam ale takie zimno w domu teraz sie zrobiło. Mąż pojechał na trening dobrze że zapalił wcześniej bo bym umarzła. Z resztą w nocy -17 było to nie dziwie sie że tak ciepełko wywiało

Agiszonek ja to brzuch mam już od miesiąca ciężki że jak chce wstać z łużka to muszę sie nieźle namęczyć

Ostatnia edycja:
My wczoraj pojechalismy na zakupy to z auta jescze jakos wychodzilam ale z wejściem był problem....raczej wpadłam do tego auta z bolem brzucha....czy się za bardzo.napinal....a można dziecko uszkodzić jak się za bardzo napnie albo cos źle wstanie?

Ja już nie spie co na mnie to wyczyn taka wczesna godz.:)
Za chwilę mój sniadanko zrobi i na mamę czekam bo też ma wpaść na śniadanie z parowami :)
Potem sprzątanie i coś muszę na szykować jak znajomi wpadna tak ok 16 17 :)
Jasne-biale i jasne-kolorowe wyprawę i wypracowane teraz tylko ciemne pranie zostalo :)
Cocosh dacie radę wierze w was :* a szyjka super że taką długa :)

Moi pojechali do szpitala a ja zostałam w domku. Jak robiłam rano kawę to taki skurcz mnie złapał albo coś innego że aż mnie zgielo na pół...
M kazał iść się od razu położyć do łóżka, także leżę sobie i jakoś dziwnie się czuje :/ a może już schizuje...
Zaraz będę dzwoniła do lekarki o której godzinie mam być i chyba poproszę o podłączenie jeszcze do ktg... mam tylko nadzieję, że nie będzie kazała mi przyjechać rano bo nie chce mi się samej jechać....
Do teściów też nie jedziemy bo nie wysiedze tyle w aucie :/ a u teściów czekają już na nas rolady, kluski, kapusta a do tego rolada z bitą śmietaną...
Biorąc pod uwagę mój stan to pojedziemy do nich dopiero z Bartusiem...

Hej dziś jakoś bez sił jestem.
Siwa wyrazy współczucia.
Isia leż i odpoczywaj.
Cocosh kciuki za męża napewno wszystko będzie dobrze.

Ja wczoraj zasnęłam już o 21:30 i wstałam dzisiaj o 8 :D W nocy dwa spacerki do WC, ale po nich zaraz zasypiam :)
Też już czuje się ciężka, miejsca do spania też nie umie znaleźć, bo mam wrażenie, że dzidziuś mi co rusz na inne wnętrzności naciska. Ale ogólnie czuje się dobrze :D:D

Codziennie śni mi się mój Antoś i każdego dnia wygląda inaczej :-D

Sylvi współczuje z powodu śmierci babci :(

Oj Fanti Ciebie spotkać na swojej drodze to strach :p:p:p Ale dobrze, że mówisz o tym co jest nie tak, bo zazwyczaj ludzie nic nie mówią. Np. mój dziek ostatnio był z moim wujkiem na zakupach w Biedronce i jak odeszli od kasy to patrzą na rachunek, a tam na nim 2 rzeczy, których nie kupili, więc w tył zwrot i do tej kasjerki, że coś jest nie tak, a ona do nich tak tak i dała im ta różnicę w kasie z jakiś pieniędzy, które miała przy sobie ;/ I pytam czy wezwali kierownika, a oni że nie bo po co im się już zgadzają pieniądze ;/ A ja im mówię, a jeżeli ta Pani oszukuje tak klientów, to co pozwalają jej tym samym nie zgłaszając tego nigdzie ...

Mieliśmy dzisiaj z mężem jechać na zakupy, pokupować kosmetyki dla dzidzi, ale musiał iść do pracy, od czasu ślubu to może raz był w sobotę w pracy ;/ No i siedzę znowu sama, ale pewno zabiorę się za sprzątanie :)

Sylvi współczuję straty:sad:
A mnie chyba zawiało, bo tak mnie lewe ucho boli, że nie wiem. Mam jakieś krople do ucha, bo na początku ciąży też mnie ucho bolało.
Wczoraj wyprałam jasne ubranka 56- 62 cm, dzisiaj wstawię kolorowe. Pasowałoby coś posprzątać, ale chęci brak:confused:

reklama
Do góry