reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już sniadanie opierniczylam. Owsianka z bakaliami i bananem. Moj śpi. Juz od 5 się wiercilam i nie koglam spać. Tez macoe nakie wrażenie że wam się dzidzius nie miesci w brzuchu? Taki jakis mi się ten brzuch zrobił ciezki i twardy

reklama
Cocoah wyglądasz na silną kobietkę, napewno dasz sobie radę. Chociaż wiadomo jeśli chodzi o bliskich to zawsze targają nami uczucia. Trzymam mocno &&&&& za twojego męża i oczywiście za Ciebie

Ja nawet jakoś usnęłam ale takie zimno w domu teraz sie zrobiło. Mąż pojechał na trening dobrze że zapalił wcześniej bo bym umarzła. Z resztą w nocy -17 było to nie dziwie sie że tak ciepełko wywiało

Agiszonek ja to brzuch mam już od miesiąca ciężki że jak chce wstać z łużka to muszę sie nieźle namęczyć

Ostatnia edycja:
My wczoraj pojechalismy na zakupy to z auta jescze jakos wychodzilam ale z wejściem był problem....raczej wpadłam do tego auta z bolem brzucha....czy się za bardzo.napinal....a można dziecko uszkodzić jak się za bardzo napnie albo cos źle wstanie?

Ja już nie spie co na mnie to wyczyn taka wczesna godz.:)
Za chwilę mój sniadanko zrobi i na mamę czekam bo też ma wpaść na śniadanie z parowami :)
Potem sprzątanie i coś muszę na szykować jak znajomi wpadna tak ok 16 17 :)
Jasne-biale i jasne-kolorowe wyprawę i wypracowane teraz tylko ciemne pranie zostalo :)
Cocosh dacie radę wierze w was :* a szyjka super że taką długa :)

Moi pojechali do szpitala a ja zostałam w domku. Jak robiłam rano kawę to taki skurcz mnie złapał albo coś innego że aż mnie zgielo na pół...
M kazał iść się od razu położyć do łóżka, także leżę sobie i jakoś dziwnie się czuje :/ a może już schizuje...
Zaraz będę dzwoniła do lekarki o której godzinie mam być i chyba poproszę o podłączenie jeszcze do ktg... mam tylko nadzieję, że nie będzie kazała mi przyjechać rano bo nie chce mi się samej jechać....
Do teściów też nie jedziemy bo nie wysiedze tyle w aucie :/ a u teściów czekają już na nas rolady, kluski, kapusta a do tego rolada z bitą śmietaną...
Biorąc pod uwagę mój stan to pojedziemy do nich dopiero z Bartusiem...

Hej dziś jakoś bez sił jestem.
Siwa wyrazy współczucia.
Isia leż i odpoczywaj.
Cocosh kciuki za męża napewno wszystko będzie dobrze.

Ja wczoraj zasnęłam już o 21:30 i wstałam dzisiaj o 8 :D W nocy dwa spacerki do WC, ale po nich zaraz zasypiam :)
Też już czuje się ciężka, miejsca do spania też nie umie znaleźć, bo mam wrażenie, że dzidziuś mi co rusz na inne wnętrzności naciska. Ale ogólnie czuje się dobrze :D:D

Codziennie śni mi się mój Antoś i każdego dnia wygląda inaczej :-D

Sylvi współczuje z powodu śmierci babci :(

Oj Fanti Ciebie spotkać na swojej drodze to strach :p:p:p Ale dobrze, że mówisz o tym co jest nie tak, bo zazwyczaj ludzie nic nie mówią. Np. mój dziek ostatnio był z moim wujkiem na zakupach w Biedronce i jak odeszli od kasy to patrzą na rachunek, a tam na nim 2 rzeczy, których nie kupili, więc w tył zwrot i do tej kasjerki, że coś jest nie tak, a ona do nich tak tak i dała im ta różnicę w kasie z jakiś pieniędzy, które miała przy sobie ;/ I pytam czy wezwali kierownika, a oni że nie bo po co im się już zgadzają pieniądze ;/ A ja im mówię, a jeżeli ta Pani oszukuje tak klientów, to co pozwalają jej tym samym nie zgłaszając tego nigdzie ...

Mieliśmy dzisiaj z mężem jechać na zakupy, pokupować kosmetyki dla dzidzi, ale musiał iść do pracy, od czasu ślubu to może raz był w sobotę w pracy ;/ No i siedzę znowu sama, ale pewno zabiorę się za sprzątanie :)

Sylvi współczuję straty:sad:
A mnie chyba zawiało, bo tak mnie lewe ucho boli, że nie wiem. Mam jakieś krople do ucha, bo na początku ciąży też mnie ucho bolało.
Wczoraj wyprałam jasne ubranka 56- 62 cm, dzisiaj wstawię kolorowe. Pasowałoby coś posprzątać, ale chęci brak:confused:

reklama
Do góry