reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sylvi trzymaj sie kochana!!
Fanti, a ja sie zastanawiałam dlaczego Ciebie nie ma. .. a tu ciezki dzień. ...jutro będzie lepiej
Mam chwile kiedy Artur wrecz mi sie rzuca, nie wiem czy powinnam sie tym niepokoić

Sylvi, bardzo mi przykro :(

Cień, trzymaj się tam :)

Bar Ty ciągle tylko prasujesz - a miałaś leniuchować! Niniejszym oficjalnie udzielam Ci reprymendy! ;)

Fanti, ja bym chyba urodziła już dawno na Twoim miejscu... Masz szczęście do jakiś niedorobionych ludzi, nie powiem :)

Co do porodu, to ja dostałam skurczy w piatek o 5 rano, do szpitala pojechałam o 17 a o 10 rano w sobotę stwierdzili, że tną bo miałam tylko 4 cm rozwarcia...
Ja miałam znieczulenie zzo i żadnej traumy po tym nie mam - odgłosów żadnych nie słyszałam, bo wszyscy gadali o pierdołach.... ;) jedyne co polecam to odwrócić głowę na bok, bo w lampie wszystko się odbija :p

Cześć,

u mnie dziś smutny wieczór:( Wczoraj był dzień Babci a dziś moja babcia odeszła:(((( i mimo, że wiedziałam, że to wkrótce nastąpi, to jednak smutno:( Miałam nadzieję, że doczeka chociaż narodzin małej...

życzę wam spokojnej nocki, ja ide pod prysznic i do łóżka, bo jutro wizyta u gina

Sylvi nigdy nie jest ten właściwy moment nawet jeśli wydaje nam się że spodziewaliśmy się tego..
Kochana wyrazy współczucia [*]

Fanti ja to też mordopruja jestem ;) z reguły spokojna ale jak ktoś mnie wkurzy... wiele razy M mnie uspokajał jak chciałam zadyme robić....
Fanti a jaki jesteś znak zodiaku?

Isia ja waga jestem..

I to nie jest tak dziewczyny że ja mam szczęście do takich sytuacji. Ja zwyczajnie ich nie ignoruję kiedy Wy może olewacie i staracie się nie denerwować..
Jak jestem z mężem to on mnie hamuje.. i czasem wstyd mi przy nim.. ale dziś zawiozłam go po drodze do Casto, młodego na basen i sama tam byłam..
A to jest pierwszy basen z wielu z jakich korzystaliśmy że takie antykwariaty pracują.. srednia wieku tam 68-70 lat.
Zawsze mają czas, zawsze wiedzą lepiej, i one rządzą.. Do czasu aż się ja pojawiam.. :p

Poza tym jak inaczej się zachować w sklepie, markecie jeśli masz wywalone 40 zł i nie możesz oddać towaru?
Mama kupując te spodnie zapytała przy kasie czy można oddać jeśli będą za małe, poza tym wisi jak byk karta taka wielka nad kasami, że zwroty do 30 dni a tu raptem jeden dzień minął.
Poza tym wg przepisów (tak mi się coś wydaje- poprawcie mnie jeśli się mylę) odstąpić od umowy kupna można w ciągu 14 dni, a pani mi mówi, że tylko w internecie to obowiązuje.
No i ta karta podarunkowa. Moim zdaniem powinno to działać jak bony. Wydać ci kasy z tego nie mogą ale dopłacić możesz.. celowo większe zakupy robiłam żeby te 40 zł przekroczyć.. a tu lipa..

Sylwi. Wyrazy wspolczucia. Badz dzielna. Czlowiek pomimo, ze spodziewa sie najgorszego zawsze ma jeszcze malutka nadzieje na lepsze jutro. Przezylam to ze swoim tata (mial tylko 44lata), wiec rozumiem ten zal, smutek i rozpacz pomimo przygotowan. Pomysl, ze babcia odeszla bo chcialaby chwile odpoczac przed pelnieniem najtrudniejszej a za razem najwspanialszej roli- aniola stroza Twojej jeszcze nie narodzonej coreczki [emoji173]️

Fanti- moim zdaniem i tak jestes cierpliwa... Ja to bym pozabijala... I fakt, raczej juz bym urodzila... Masz kochana przeboje... I sile!!!!

Poza tym jak inaczej się zachować w sklepie, markecie jeśli masz wywalone 40 zł i nie możesz oddać towaru?
Mama kupując te spodnie zapytała przy kasie czy można oddać jeśli będą za małe, poza tym wisi jak byk karta taka wielka nad kasami, że zwroty do 30 dni a tu raptem jeden dzień minął.
Poza tym wg przepisów (tak mi się coś wydaje- poprawcie mnie jeśli się mylę) odstąpić od umowy kupna można w ciągu 14 dni, a pani mi mówi, że tylko w internecie to obowiązuje.
No i ta karta podarunkowa. Moim zdaniem powinno to działać jak bony. Wydać ci kasy z tego nie mogą ale dopłacić możesz.. celowo większe zakupy robiłam żeby te 40 zł przekroczyć.. a tu lipa..
Te 14 dni to fakt- dotyczy zakupow internetowych/telefonicznych. Tak to tylko dobra wola sprzedawcy. Zmiany nastapily z rozpoczeciem 2015 roku.

Nie pojmuje tylko ze zakupy musza byc na taka sama kwote co na karcie podarunkowej... Zenada... Chyba, ktos byl niedouczony. Nigdy sie z czyms takim nje spotkalam. (Sklep najwiecej wowczas traci!!!)

Sylvi współczuje :hmm: [*]

Mi mąż kule dzisiaj przywiózł ale ja sie nie nadaje, No nie umie z tym łazić jakaś porażka, jeszcze to pieroństwo mi sie ślizga na płytkach

reklama
Te 14 dni to fakt- dotyczy zakupow internetowych/telefonicznych. Tak to tylko dobra wola sprzedawcy. Zmiany nastapily z rozpoczeciem 2015 roku.

Nie pojmuje tylko ze zakupy musza byc na taka sama kwote co na karcie podarunkowej... Zenada... Chyba, ktos byl niedouczony. Nigdy sie z czyms takim nje spotkalam. (Sklep najwiecej wowczas traci!!!)

To widać ja niedoinformowana jestem.. ostatecznie przyjęłam tą kartę podarunkową. Poza tym ten napis, że do 30 dni przyjmują zwroty... Ale ten limit w kwocie to mnie zdziwił..

Do góry