MłodaMama93
Fanka BB :)
Sylvi ['] przykro mi...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć,
u mnie dziś smutny wieczór Wczoraj był dzień Babci a dziś moja babcia odeszła((( i mimo, że wiedziałam, że to wkrótce nastąpi, to jednak smutno Miałam nadzieję, że doczeka chociaż narodzin małej...
życzę wam spokojnej nocki, ja ide pod prysznic i do łóżka, bo jutro wizyta u gina
Fanti ja to też mordopruja jestem z reguły spokojna ale jak ktoś mnie wkurzy... wiele razy M mnie uspokajał jak chciałam zadyme robić....
Fanti a jaki jesteś znak zodiaku?
Te 14 dni to fakt- dotyczy zakupow internetowych/telefonicznych. Tak to tylko dobra wola sprzedawcy. Zmiany nastapily z rozpoczeciem 2015 roku.Poza tym jak inaczej się zachować w sklepie, markecie jeśli masz wywalone 40 zł i nie możesz oddać towaru?
Mama kupując te spodnie zapytała przy kasie czy można oddać jeśli będą za małe, poza tym wisi jak byk karta taka wielka nad kasami, że zwroty do 30 dni a tu raptem jeden dzień minął.
Poza tym wg przepisów (tak mi się coś wydaje- poprawcie mnie jeśli się mylę) odstąpić od umowy kupna można w ciągu 14 dni, a pani mi mówi, że tylko w internecie to obowiązuje.
No i ta karta podarunkowa. Moim zdaniem powinno to działać jak bony. Wydać ci kasy z tego nie mogą ale dopłacić możesz.. celowo większe zakupy robiłam żeby te 40 zł przekroczyć.. a tu lipa..
Te 14 dni to fakt- dotyczy zakupow internetowych/telefonicznych. Tak to tylko dobra wola sprzedawcy. Zmiany nastapily z rozpoczeciem 2015 roku.
Nie pojmuje tylko ze zakupy musza byc na taka sama kwote co na karcie podarunkowej... Zenada... Chyba, ktos byl niedouczony. Nigdy sie z czyms takim nje spotkalam. (Sklep najwiecej wowczas traci!!!)