Cien obawiam sie!ze ubezpieczenie tego nie obejmuje,bo to pod ciaze podpinaja. Teraz za moj pobyt w szpitalu tez watpimy czy cos dostaniemy. A Ty Bar Bra za swoj pobyt cos dostala s? Bo Ty to w ogole dlugo bylas. Bar Bra ja prasuje na siedziaco zeby sie tak nie meczyc.
reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj laboratorium zaliczyłam, teraz leże i wyje tak mnie boli w tyłku, całe szczęście w piątek już mam mieć kule to mi ulży w bólu.
Śliczne te wózeczki z białym spodem, tez mi sie podobają ale ja mam po Kasjanie super praktyczny wózek bebeconfort wiec nawet nie szukam.
Kamila naprawdę??!! Nawet bym nie wpadła na to żeby papier zabrać. Przecież to jest wyposażenie szpitala tak jak pościel czy strzykawki
SERIO wśród wszystkich rzeczy na liście znalazł się równiez papier toaletowy
Ja mam już gołąbki wzięłam trochę zupy pomidorowej wsadzilam tam gołąbki podgrzalam a potem podsmazylam
ja nie mogłam dziś wytrzymać bo galaretka pomarańczowa za mną chodziła kupiłam sobie delicje z galaretką ale to nie to samo ... wiec jeszcze do lidla skoczyłam po galaretkę pomarańczową w czekoladzie
Dzis od 10 nie było mnie w domu ... najpierw fryzjer, póżniej dentysta, bałam się że bedzie bez znieczulenia, ale znieczulenie było tylko że jakies bezpieczne i prawie nic nie pomogło ... ale i tak byłam juz tak wymęczona ze prawie usnelam na fotalu teraz nie wiem co robic czy sie kłaść na drzemke i szleć po nocy czy sie meczyc by noc przespac ... w sumie moja mama dostała w końcu ten jelp na promocji i mam co robić ... tyle że mi się nie chce
Volka składam wniosek i się okaże czy mi zapłacą bo z nimi to różnie bywa niestety ale czytalam że pobyt na patologi podchodzi pod ubezpieczenie te co mam w pracy grupowe z compens-y
Też na siedząco prasowalam dlatego koło kolana się oparzylam
Prośba dobra masc na blizny ?
Też na siedząco prasowalam dlatego koło kolana się oparzylam
Prośba dobra masc na blizny ?
kamilaasami
BarBra Evolet Lbiotica ale nie wiem czy to na oparzenia tez
CieńWielkiejGóry
Oj Bra nie ladnie to wyglada ... hmm bio oil na blizny
Volka ja za pobyt w szpitalu dostalam 50 zl dostalam za kazdy dzien czyli 400 zl za 8 dni :-)
Volka ja za pobyt w szpitalu dostalam 50 zl dostalam za kazdy dzien czyli 400 zl za 8 dni :-)
CieńWielkiejGóry
A ja wczoraj przeszlam sama siebie, golilam sie przed wizyta dzisiejsza i nie dość ze tam sie zacielam to na brzuchu szrame sobie zrobilam az musiałam plaster dac bo krew sie lała :-\ trzeba miec talent
reklama
Bar a coś ty zasnęła z tym źelazkiem?? Oszalałaś?? Żeby aż tak się oparzyć?
Alabamka
kamilaasami
kamka 90
Macie już dostęp do wątku zamkniętego przynajmniej taką dostałam informację.
Mnie się też sprzątać nie chce.. mieszkam na parterze więc wszystko się na butach wnosi.. woda jakaś spod butów itd.. Mąż ogólnie ogarnął, odkurzył ja mam podłogi umyć.. Kuchnię już doprowadziłam do ładu.. ale te podłogi.. eh.. Zaraz się zabiorę za to..
Młody dziś po 2 lekcji w nowej szkole muzycznej.. zachwycony więc uważam, że to była dobra decyzja.. Pani go chwali, on ma chęć ćwiczyć.. i wszystko byłoby ok gdybym nie musiała go odprowadzać.. to jest 70 schodów do góry.. nie ma windy.. potem na dół.. obok jest duża galeria.. i znów po niego 70 schodów do góry..
Ale miałam wybór- albo zostaję w domu i sprzątam albo wiozę go na muzykę i schody.. wybrałam schody.
Alabamka
kamilaasami
kamka 90
Macie już dostęp do wątku zamkniętego przynajmniej taką dostałam informację.
Mnie się też sprzątać nie chce.. mieszkam na parterze więc wszystko się na butach wnosi.. woda jakaś spod butów itd.. Mąż ogólnie ogarnął, odkurzył ja mam podłogi umyć.. Kuchnię już doprowadziłam do ładu.. ale te podłogi.. eh.. Zaraz się zabiorę za to..
Młody dziś po 2 lekcji w nowej szkole muzycznej.. zachwycony więc uważam, że to była dobra decyzja.. Pani go chwali, on ma chęć ćwiczyć.. i wszystko byłoby ok gdybym nie musiała go odprowadzać.. to jest 70 schodów do góry.. nie ma windy.. potem na dół.. obok jest duża galeria.. i znów po niego 70 schodów do góry..
Ale miałam wybór- albo zostaję w domu i sprzątam albo wiozę go na muzykę i schody.. wybrałam schody.