reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Jak sobie radzicie z bólem kręgosłupa. Ostatnio to makabra, spać nie idzie, siedzieć też nie. Moje pakowanie jest na raty troche spakuje i potem odpoczywam.

Najgorzej w nocy budzę sie co 30 minut i z boku na bok bo boli.

Kkasiaa, u mnie tez masakra z tym bólem kregoslupa. U mnie najczesciej ten ból promieniuje do prawej nogi. Jak leze za długo na ktoryms boku, to mnie dodatkowo boli biodro. Na wznak to już w ogole nie wspomne jak ciezko wylezec chociaz chwile. Jeszcze mam ta skracajaca sie szyjke i twardniejacy co chwile brzuch i mam nakaz od gin ze mam lezec.. A tak jak i Ty tez planuje przeprowadzic sie w tym weekend. Czarno to widze! Pewnie wiekszosc obowiazkow spadnie na mojego męża :(

reklama
Kkasiaa, jak masz mozliwosc to skorzystaj z basenu lub pomocy fizjoterapeuty. Ja bylam u jednej fizjoterapeuki, polecila mi kilka cwiczen rozluzniajacych na kregoslup i nakleila tapy na odcinku lędźwiowym. Ale jak to ze mna bywa, jak nie urok to przemarsz wojsk, dostalam niesamowitego uczulenia. I musialam odkleic te tapy, chociaz czulam znaczna poprawe.

Kkasiaa, u mnie tez masakra z tym bólem kregoslupa. U mnie najczesciej ten ból promieniuje do prawej nogi. Jak leze za długo na ktoryms boku, to mnie dodatkowo boli biodro. Na wznak to już w ogole nie wspomne jak ciezko wylezec chociaz chwile. Jeszcze mam ta skracajaca sie szyjke i twardniejacy co chwile brzuch i mam nakaz od gin ze mam lezec.. A tak jak i Ty tez planuje przeprowadzic sie w tym weekend. Czarno to widze! Pewnie wiekszosc obowiazkow spadnie na mojego męża :(

Już o kręgosłupie nie wiem nawet co pisać, nie wiem jak się do końca dokulam :(

Mnie też często coś boli to bioderko to plecy, nogi ale jest to ból do wytrzymania. Tragedia to jest być na końcówce ciąży latem w mega upały. Jak ja wtedy puchłam taki jeden wielki spuchnięty baleron.Teraz jest fajnie naprawdę.

dziewczyny bylam dzis u ginka i skorzystałam z okazji - zapytałam o listę rzeczy, które mam zabrać do szpitala (po zjebce że za wczesnie o nia pytam w końcu ja dostałam) wy tez musicie zabrać papier toaletowy ? :D hahaha

No basen pewnie i zajrze ale w sobote dopiero. Chociaż niewiem co ubiore hehe

Kustronka moje zadanie to tylko pakowanue w domu w kartony a ram powoli to ogarniam.
Już jeden pokój mamy umeblowany z niwych rzeczy. Praktycznie najgorsze nam na sobotę zostało to lodówka, automat,meble kuchenne i łóżko syna a reszte powoli ogarniemy

Kamila u mnie w szpitalu gdzie chce rodzić lezalam 3x na patologii i ANI RAZU W KIBLU nie było srajtasmy więc z doświadczenia wiem ze po prostu muszę mieć swój...
Zapomniałam Wam napisać ze byłam dzisiaj w Katowicach w PIPIE i dowiedziałam się bardzoooo ciekawych rzeczy mianowicie bardzo miły Pan który zajmuje się MOJA SPRAWA powiedział ze dobrze zna mojego szefa i chętnie znowu do niego pójdzie i jestem tak zadowolona z tej rozmowy ze az bym się wina napila haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry