reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki
Ja wlasnie będę konsumowac pieczonki czyli warzywka z kielbaska z piekarnika z kefirkiem
Ja wlasnie będę konsumowac pieczonki czyli warzywka z kielbaska z piekarnika z kefirkiem
MłodaMama93
Ja byłam zakochana w tych wózkach tako Ale nie bardzo lubię mieć tego co wszyscy u mnie na ,wsi' 6 szt takich jeździ u moich rodziców pół osiedla ma takie Ale nigdzie jeszcze nie widzilalam różowego w panterke to jestem jak na razie wyjątkiem [emoji14] wiadomo ze nie trzeba patrzyc pod kontem jak ja
Więc fanti jak ci się podoba to kupuj
Również szukam jakiegoś bujaczka Ale śledzę olx i czekam na okazję chce uzywke
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Więc fanti jak ci się podoba to kupuj
Również szukam jakiegoś bujaczka Ale śledzę olx i czekam na okazję chce uzywke
MłodaMama93
Fanti kciuki za Ciebie !!! Wypersafuj im tam odpowiednio
asieńkakk
Hello my już w domku... prawie wszyscy bo jak pojechaliśmy po Zuzke to okazało się, że chce zostać jeszcze w przedszkolu i pojadę po nią ok godz 15... na 16 30 mamy zuchy a o 17 30 idę na zebranie z Zuchow... oczywiście do hm nie dotarliśmy bo facet z przesyłką miał do nas przyjechać... byliśmy za to kupić wanienke że stelażem i fotelik taki bujany jak ma Fanti...
I co? Stelaże były tylko do małej wanienki a my od razu chcemy dużą a te foteliki jakieś nie w moim typie... M wykuł dziury pod rurki z kaloryfer ale teraz siadł przy kompie bo dzwonili do niego w sprawie jakiejś stacji...
Dzwoniła w ogóle do mnie babka z tego szkolenia na które chodzę. Czy na ten wyjazd w marcu chce jakiś pokój rodzinny i ile osób ze sobą zabieram... bo trzy dziewczyny jadą ze swoimi mężami i dziećmi... a ja ze tylko chce pokój pojedynczy... Kobieta sześć razy się mnie pytała czy aby na pewno... aż jej powiedziałam, że chce się wyspać i odpocząć trochę po tym wszystkim najwyżej będę wracała na noc do domu... mam jakieś 50 km... pokój pojedynczy zapewni mi też komfort po połogu w razie czego... żeby się umyć nawet w ciągu dnia bo nie wiem jak będzie ze mnie leciało....
Isia ja podziwiam, że się porywasz na to szkolenie
Co do pomocy w remoncie to moja Mama bardzo nam pomogła ze swoim partnerem finansowo, a Teściowie fizycznie, kasetony, fototapeta, no i Teść cały czas tam z M działa. Także nie możemy narzekać
My na teściów w ogóle nie możemy liczyć... a ja już nie mówię o pomocy finansowej tylko właśnie pomocy przy tapetowaniu... już nawet nie chce żeby teściowa mi sprzątala.. a jak Wam idzie Asienka?
Fanti, trzymam kciuki za Ciebie
Młoda mama mnie właśnie te wózki białe z elementami kolorowymi przerażają bo są teraz strasznie modne i pełno ich wszędzie...
Ale mnie też się podobają chociaż jak dla mnie to wszystkie są robione na podobieństwo Mima Xari... który strasznie mi się podoba ale cena mnie przeraża... może jeszcze namowipabym M na niego ale czytałam opinie że dziecko ze spacerówki szybko wyrasta :/
M jedzie z Zuzka na zuchy a ja na 17 30 jadę na zebranie na zuchy bleeeeee a tak mi się nie chce hihi
Fanti, trzymam kciuki za Ciebie
Młoda mama mnie właśnie te wózki białe z elementami kolorowymi przerażają bo są teraz strasznie modne i pełno ich wszędzie...
Ale mnie też się podobają chociaż jak dla mnie to wszystkie są robione na podobieństwo Mima Xari... który strasznie mi się podoba ale cena mnie przeraża... może jeszcze namowipabym M na niego ale czytałam opinie że dziecko ze spacerówki szybko wyrasta :/
M jedzie z Zuzka na zuchy a ja na 17 30 jadę na zebranie na zuchy bleeeeee a tak mi się nie chce hihi
reklama