reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna ja idę jutro, myślę że pecherzyk będzie już widać, serduszko za to może jeszcze nie być widać

A to mój test...

Załączniki

• 1435828596472.jpg
    1435828596472.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
ja standardowo wstawic zdjecia nie moge testy robilam od 9dpo do 12.mam jeden w domu jeszcze to chyba sikne jeszcze zeby miec juz piekne tluste krechy

Gratulacje dziewczyny :)
Rozmaryn Ty też tu jesteś i natka90 :)
Widok dwóch kresek nawet cudzych jest niezwykle miły :)

A odnośnie wątku to przeniosą jak znikną majówki. Myśle ,że do 2tyg bo ostatnie mogą się dopiero rozpakowywać ;)

Z racji znanych mi dziewczyn będe was od czasu do czasu podglądała ;)

Chrobek wlasnie dlatego przed 8 tyg nawet sie do lekarza nie wybieram. W 8 juz bedzie wszystko widac.

U lekarza rodzinnego mam pierwsza wizyte 13 lipca ;)

Ja ide teraz bo chce juz dostac zwolnienie w pracy, mam bardzo stresujaca prace, a stres mi teraz nie jest wskazany. W poprzedniej ciazy bylam pierwszy raz na USG w 6t6d i wszystko bylo widac jak na dloni hehe

Marcepanku mówię raczej o ciąży :-) bo jesteś prawie w 11 tyg.
Beata88 - dzięki!

Umówiłam się na pierwszą wizytę 13 lipca :-) jeszcze 10 dni...

Dostałam odpowiedź od admina ws. suwaczków

od 1 lipca 2015 musieliśmy wprowadzić zmianę w polityce wklejania sygnatur pod postami. Sygnatury były wykorzystywane przez spamerów do zaśmiecania forum, oraz do obniżania rankingu forum w wyszukiwarkach. Szukaliśmy rozwiązania od kilku tygodni, ale niestety nie udało nam się znaleźć możliwości pozostawienia linków w sygnaturach. Wszelkie paski, suwaczki, grafiki nadal można wklejać, ale pod warunkiem, że nie zawierają linku.

Takiego kodu nie da się wkleić!
Trzeba z niego usunąć część URL, pozostawiając resztę
[ IMG ]http://www.suwaczki.com/tickers/mjvydf9hp97ipuj7.png[ /IMG ]

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
U mnie dzisiaj samopoczucie średnie, dużo pracuje i zmęczona jestem, a nie zapowiada się abym do końca lipca coś miała lepiej, ehhh...
Objawów ciążowych brak, trochę mnie to martwi...tylko piersi zrobiły się ogromne i +1,5 kg na mojej i tak już za dużej wadze :szok:

Do góry