reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna ja idę jutro, myślę że pecherzyk będzie już widać, serduszko za to może jeszcze nie być widać

A to mój test...

Załączniki

• 1435828596472.jpg
    1435828596472.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 101
reklama
ja standardowo wstawic zdjecia nie moge testy robilam od 9dpo do 12.mam jeden w domu jeszcze to chyba sikne jeszcze zeby miec juz piekne tluste krechy

Gratulacje dziewczyny :)
Rozmaryn Ty też tu jesteś i natka90 :)
Widok dwóch kresek nawet cudzych jest niezwykle miły :)

A odnośnie wątku to przeniosą jak znikną majówki. Myśle ,że do 2tyg bo ostatnie mogą się dopiero rozpakowywać ;)

Z racji znanych mi dziewczyn będe was od czasu do czasu podglądała ;)

Chrobek wlasnie dlatego przed 8 tyg nawet sie do lekarza nie wybieram. W 8 juz bedzie wszystko widac.

U lekarza rodzinnego mam pierwsza wizyte 13 lipca ;)

Ja ide teraz bo chce juz dostac zwolnienie w pracy, mam bardzo stresujaca prace, a stres mi teraz nie jest wskazany. W poprzedniej ciazy bylam pierwszy raz na USG w 6t6d i wszystko bylo widac jak na dloni hehe

Marcepanku mówię raczej o ciąży :-) bo jesteś prawie w 11 tyg.
Beata88 - dzięki!

Umówiłam się na pierwszą wizytę 13 lipca :-) jeszcze 10 dni...

Dostałam odpowiedź od admina ws. suwaczków

od 1 lipca 2015 musieliśmy wprowadzić zmianę w polityce wklejania sygnatur pod postami. Sygnatury były wykorzystywane przez spamerów do zaśmiecania forum, oraz do obniżania rankingu forum w wyszukiwarkach. Szukaliśmy rozwiązania od kilku tygodni, ale niestety nie udało nam się znaleźć możliwości pozostawienia linków w sygnaturach. Wszelkie paski, suwaczki, grafiki nadal można wklejać, ale pod warunkiem, że nie zawierają linku.

Takiego kodu nie da się wkleić!
Trzeba z niego usunąć część URL, pozostawiając resztę
[ IMG ]http://www.suwaczki.com/tickers/mjvydf9hp97ipuj7.png[ /IMG ]

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
U mnie dzisiaj samopoczucie średnie, dużo pracuje i zmęczona jestem, a nie zapowiada się abym do końca lipca coś miała lepiej, ehhh...
Objawów ciążowych brak, trochę mnie to martwi...tylko piersi zrobiły się ogromne i +1,5 kg na mojej i tak już za dużej wadze :szok:

Do góry