reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna ja mam z lekarzem rodzinnymi 13 lipca . Od niego skierowanie na scan dostane ;)

PannaMyszka staraj sie jak najbardziej oszczedzac.

U mnie tez objawow brak po za duzym apatytem i powiekszonym biustem

reklama
hej laski ja tez nie bardzo się czuje wczoraj zawal na miejscu bo na papierze sladowe ilosci krwi byly ale wystarczylo zeby mnie przerazić.zaczeło mi wszystko już śmierdzieć w lodówce

hej Fruzka najważniejsze żeby się nie stresować bo to nie pomoże, a może zaszkodzić, MYSLEĆ POZYTYWNIE to powinno być nasze hasło przewodnie.
Dzisiaj będę dzwonić po 15 po winiki. Ale póki co wszystko wskazuje na tak!! NIe mówiąc już o senności i kiepskim samopoczuciu. A do tego jak w pracy mówią o jedzeniu - masakra jakaś. Mam apetyt, a za chwile nie chce mi się jeść.
Z moją córcią jak byłam w ciąży żadnych dolegliwości, a teraz chyba inaczej.... może dlatego że stara już jestem.
Wiem, że w Polsce upały wiec oszczędzajcie się dziewczyny i pijcie dużo wody!!
Tak Balladyno wychodzi, że mogę mieć najwcześniejszy termin. Na jednym kalkulatorze wyszło mi nawet 29.02. Czy to będzie rok przestępny?

U mnie wszelkich objawów ciążowych na razie brak

Denerwuję się przed dzisiejszą wizytą u lekarza tym bardziej że nie jestem zarejestrowana tylko spytam się go czy mnie przyjmie i mam nadzieję usłyszeć same dobre nowiny

Fruzka nie stresuj sie bo to nic nie pomoze. Ja juz tez mam pierwsze plamienie za soba (mam nadzieje, ze ostatnie).

Wplywu na nic i tak nie mam wiec sie staram myslec pozytywnie.

Cześć! Dołączam do grupy marcowej :) mam 31 lat i to będzie moje drugie dziecko, choć czwarta ciąża, więc jestem pełna nadziei, że tym razem wszystko będzie dobrze

Witam, ja również jeśli mogę chcę dołączyć do waszego grona. Dziś zrobiłam 3 testy i wszystkie wyszły pozytywnie. Termin porodu według om wychodzi na 13.03. Mam już synka, który we wrześniu skończy roczek.

Witam się i ja:)
w 4 urodziny mojej córki wyszły mi dwie kreski :) Termin wychodzi mi na 04.03. Sama jestem marcowa więc sie ciesze:) pozdrawiam marcowe mamusie

Hej! Można dołączyć? To będzie nasze pierwsze wymarzone maleństwo :-) Jak narazie objawów żadnych, tylko muszę w nocy wstawać do toalety co mi się rzadko zdarzało. A no i senność :-) Termin 3 marca mniej więcej.

reklama
Do góry