reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hello niedzielne :) ze szkolenia wróciłam o godz 13 30... swoją część szkolenia przedstawilam i wyszła super, nawet kilku osobom łzy poleciały... Po moim podsumowaniu ☺
W każdym razie coś podobnego zrobię jak będę już po kursie i będę zdawała na certyfikat trenera ptp... ale to pewnie w marcu, kwietniu dopiero...
Muszę je jeszcze trochę dopracować i coś zmienić...
Miałam pisać pracę ale nie mam rozwiązań testów, myślałam że książkę znajdę w necie ale niestety :/ jutro to wyślę, dzień po terminie... W załączniku prześlę też L4 to może nie będzie źle ;)
Jutro kolejny kolos z edycji tekstu... takie przygotowanie do pracy magisterskiej. Jakoś się nie spinam- musi być dobrze!
Mieliśmy jechać dzisiaj zamówić meble Zuzce do brw... ale M został pochloniety dzisiaj przez wiedźmina ;) a ja przez łóżko w sypialni hihi
Jutro pewnie pojedziemy bo jest 10 procent rabatu a to zawsze jakieś 300 zł taniej jest...
W ogóle liczyłam że za meble zapłacimy jakieś 2000 zł a nie liczyłam materaca i tych szczebelkow do łóżka ehhhhhh

Cocosh normalnie udusić Cie to mało ;) Ja już miałam czarne wizję!!!! Wiesz, że kobiet w ciąży się nie denerwuje??? ;) dobrze, że jest wszystko w miarę dobrze :)) i cieszę się, że u Marysi wszystko w porządku z serduszkiem...

Dziękuję Dziewczyny za kciuki za sesję i za życzenia dla Zuzki...

LilithGoth &&&& za Was! Daj szybko znać co u Was, baaaaaaaardzo Cie proszę ❤
Co do wód plodowych to mi je przebili na porodowce i polecialo prosto do wiadra.... cudowne uczucie hihi
M nie chce być przy cesarce, tzn nie chce siedzieć mi przy głowie tylko chce być gdzieś obok... ale przy Zuzce też nie chciał być a potem zaglądał mi w krok jak wychodziła ze mnie i mówił, że już ją trochę widział... narazie nie analizuje tego czy będzie przy mnie czy też nie bo jakoś w ogóle nie skupiam się na tym, że już niedługo rodze hihi
Cały czas wydaje mi sue, że mam kupę czasu... a tu zostało jeszcze mało czasu

Isia mamy dużo czasu i ja tego się będę trzymać.
Wczoraj mój brat mówi "to już tylko miesiąc I koniec" I nagle mnie jakoś tąpnęło.. Jak to miesiąc? Co on mówi? oszalał??
Dopiero po chwili dotarło że to niecałe 2 miesiące właściwie.

Fanti mnie jak ktos na poczatku stycznia pytal ile do porodu to mowilam, ze 2 miesiace. Wczoraj znajoma zapytala ile zostalo-odpowiedz brzmiala identycznie. 2 miesiace. Jakos ciezko mi uwierzyc ze to coraz bliżej ;) w ogole to do mnie nie trafia :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

No leci czas jest nie wiadomo kiedy :) za miesiąc lub krocej będziemy gotowe na rozpakowywanie :)
Lilith dawaj znać !!!
Isia ją zapomnialam chyba napisać :(
Najlepszego dla zuzi :*

Isia gratulacje udanej prezentacji :)

Ja to teraz będę trzymać Marysię jak jnajdłużej w środku :) żeby mąż też był przy porodzie:)

Lilith ma m nadzieję, że to nic poważnego skoro tak Cię trzymają i nie badają. Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka.

reklama
Jutro muszę podejść rano do lekarza bo duphaston mi się skończył dziś na jutro już nie mam a we wtorek mam wizytę hehe dobre a i tak muszę siusiu oddać żeby mieć wynik na wtorek :)

Do góry