reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Moj byl ze mna przy pierwszym porodzie i pepowine tez przecinal:) gdyby nie On to nie wiem jak bym to przezyla-ponad 50godz skurczy, 28 godz po odejsciu wod... a dzieki Niemu wcale nie bylo tak zle:) no i dzieki niemu mam filmik z pierwszych minut zycia Kubusia. Ja bylam bardzo przeciwna nagrywaniu wtedy, ale ciesze sie, ze posluchal poloznej a nie wlasnej zony:) bo mamy przecudowna pamiatke:)

MlodaMama mi jak zaczely sie saczyc wody to mialam uczucie jakbym sie posikala;) tylko ze tego nie da sie zatrzymac. No i moje wody mialy rozowe zabarwienie.. uwierz mi-tego nie da sie z niczym pomylic:)

Cocosh uff! Dobrze czytac dobre wiesci:) ostatnio nie mialam czasu pisac, ale co chwile zagladalam i czytalam czy moze cos napisalas;) dobrze, ze z Marysia wszystko ok. Trzymam tez kciuki za meza!

Mnie brzuch swedzial strasznie jak uzywalam kremu z Ziaji. Myslalam, ze sie beda robily rozstepy i dlatego tak swedzi.. ale jak wrocilam do Bio Oil to swedzenie ustalo a rozstepy sie nie pojawily.. wiec chyba ten krem mi nie sluzyl;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Fanti pierwsze slysze cos takiego o kotach. Mam z nimi do czynienia od dzieciaka i zaden nie smierdzial. Bardzo dziwne te opinie znajomych. Koty sa bardzo czyste. Nawet jak zrobia kupe to tak dlugo beda zakopywac az nix nie bedzie na wierzchu. A co do CC to zalezy chyba odczlowieka. Ponoc podrugim i kolejnym cc jest trudniej,ale ja sie w ten sposob nie nastawiam. Koszule na porod szpital daje taką co moze sie zabrudzic a potem juz bede miala swoje. Dwie mialam przy blizniakach i potem upchnelam je jeszcze a olx. Teraz tez dwie kupilam.

Cocosh ale wszystkich przetrzymalaś. Całe szczęście ze z niunią wszystko ok i trzymam &&&& żeby już tak zostało

Lilith &&&&&

Fanti ja mam potworne przeżycia co do psów zaczynając od tego że mam szramę na twarzy( przez to boje sie psów) a kończąc na tym że w młodości jak byłam z mamą u jej koleżanki to ona miała takiego ogromnego psa który ciamkał wielgachną kość i jak przestał sie nią interesować to ta koleżanka położła te zaślinioną śmierdzącą kość na stole na moim tależyku, ja myślałam że się zwymiotuje. Wiadomo każdy psiak jest inny ale jak ja widzę jak zbliża sie do mnie pies i kapie mu ślina z pyska to nie wiem czy mam uciekać czy co robić bo jakby mnie zaślinił to chyba bym się porzygała.

Mi też aplikacja przestała działać jakiś czas temu.

Wody odeszły mi jak spałam i obudziłam się w mokrej kałuży ;) Potem okazało się że to tylko część była i w szpitalu jeszcze mi przebijali pęcherz.

A mi aplikacja działa, z tym ze nie laduje wszystkich stron i jakis dziwny komunikat wyskakuje.

Juana moj tez nie przecinal pepowiny ;) na zaplecze mial nie patrzec tylko za reke trzymac, a i tak sie gapił.

Fanti dzieki, musze czegos sprobowac bo ostatnio mam bardzo suchą skórę, a poki co na cale cialo oleju nie stosowalam ;) tylko na brzuch.

Elisse to faktycznie dziwne koty Ci sie trafily ;) wymiotow szczegolnie wspolczuje, u nas moze sie ze 2 razy w zyciu trafiły. O kukurydzianym zwirku nie slyszalam, bede musiala sie doedukowac

Lilith i jak tam?

Ja do porodu szlam w duzej koszulce męża ;) malutki nie jest to akurat mialam ją za tyłek. Z reszta pozniej w trakcie porodu i tak jest wszystko jedno czy wszystko widac czy nie :sorry: teraz mysle zeby kupic koszule do karmienia, niby mam jedną, ale strasznie nie lubię koszul. A tak to jest w moim przypadku wydatek na raz, bo wiem ze nie bede raczej w tym spac

reklama
Moje koty jakos nie Smiersza i nigdy nie smierdzialy a zwirku używane silikonowe go więc wchłania siusiu i nic nie czuć :)
Lilith kciuki i czekamy na wiadomości same dobre oczywiście
Cocosh ufff nareszcie coś wiemy :) trzymajcie się będzie dobrze :)

Do góry