reklama
clodi
Fanka BB :)
Lilith a tak Cię nosiło do sprzątania, obyś nie musiała siedzieć do porodu bo to by była masakra. Trzymam &&&& za szybciutką poprawę
Ja jutro też muszę na badania jechać i chyba muszę kule wyporzyczyć a jak nie to kupić bo już nie daje rady, mąż ma wolne to mnie poobwozi
Ja jutro też muszę na badania jechać i chyba muszę kule wyporzyczyć a jak nie to kupić bo już nie daje rady, mąż ma wolne to mnie poobwozi
asieńkakk
Lilith trzymaj się
Co do kotów czy psów to chyba indywidualna sprawa, jak u ludzi. Jeden jest brudasem a drugi pedantem, jeden nerwus, a inny flegmatyk
Dziewczyny czy Wasze Niuńki też mają czkawkę tak często w brzuszku? Bo ja kilka razy dziennie czuję i to chyba czkawka bo na ruchy za słabe i zbyt regularne. To normalne? Jutro wizyta, zobaczymy co dr powie...
Co do kotów czy psów to chyba indywidualna sprawa, jak u ludzi. Jeden jest brudasem a drugi pedantem, jeden nerwus, a inny flegmatyk
Dziewczyny czy Wasze Niuńki też mają czkawkę tak często w brzuszku? Bo ja kilka razy dziennie czuję i to chyba czkawka bo na ruchy za słabe i zbyt regularne. To normalne? Jutro wizyta, zobaczymy co dr powie...
asieńkakk
Clodi kule czemu? Nogi czy spojenie czy kręgosłup?
LilithGoth
Ja juz po ktg i obchodzie, akurat ze mna nie gadal bo mnie przyjmowal tylko powiedzual ze skurcze sa ale male zobaczymy jutro
Serduszko1
Lilith dobrze że pojechałas... Teraz oby szybko unormowali Twoje ciśnienie i tętno maluszka... Mam nadzieje że nie bedą Cie tam trzymac do porodu...
reklama
KubusiowaMama
Asienkakk Olus od kilku dni ma czkawke po kilka razy dziennie. Dzisiaj w nocy sie obudzilam i akurat tez czkal to normalne i dziecku nie przeszkadza
Lilith dobrze ze pojechalas! Oby wszystko sie uspokoilo chociaz tak patrze na liste i zauwazylam, ze Tobie juz tylko miesiac został wiec juz w kazdej chwili moze sie zaczac...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Lilith dobrze ze pojechalas! Oby wszystko sie uspokoilo chociaz tak patrze na liste i zauwazylam, ze Tobie juz tylko miesiac został wiec juz w kazdej chwili moze sie zaczac...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka