reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aliaolio ten kot atakował już nie raz za nic. Moja córka nauczona jest od małego, więc ich nie szarpie.

Volka musicie zapas gumek zrobić :D

reklama
Lilith a tak Cię nosiło do sprzątania, obyś nie musiała siedzieć do porodu bo to by była masakra. Trzymam &&&& za szybciutką poprawę

Ja jutro też muszę na badania jechać i chyba muszę kule wyporzyczyć a jak nie to kupić bo już nie daje rady, mąż ma wolne to mnie poobwozi

Lilith trzymaj się :(
Co do kotów czy psów to chyba indywidualna sprawa, jak u ludzi. Jeden jest brudasem a drugi pedantem, jeden nerwus, a inny flegmatyk :)
Dziewczyny czy Wasze Niuńki też mają czkawkę tak często w brzuszku? Bo ja kilka razy dziennie czuję i to chyba czkawka bo na ruchy za słabe i zbyt regularne. To normalne? Jutro wizyta, zobaczymy co dr powie...

Lilith dobrze że pojechałas... Teraz oby szybko unormowali Twoje ciśnienie i tętno maluszka... Mam nadzieje że nie bedą Cie tam trzymac do porodu...

alia zgadzam sie,moje dzieci tez wiedza,ze jak sie zaczepia i drazni kota to moze podrapac. A co do gumek,lekarz kazal tylko w gumce,bo sperma zawiera cos tam co moze wywolac skurcze.

Ale za 4 tygodnie juz sie nie bede bała.w 37 tygodniu poużywamy,bo pewnie w 38 i tak cesarka,wiec na dobra sprawe zostalo mi 5tygodni do konca :)

reklama
Asienkakk Olus od kilku dni ma czkawke po kilka razy dziennie. Dzisiaj w nocy sie obudzilam i akurat tez czkal;) to normalne i dziecku nie przeszkadza:)

Lilith dobrze ze pojechalas! Oby wszystko sie uspokoilo:) chociaz tak patrze na liste i zauwazylam, ze Tobie juz tylko miesiac został:) wiec juz w kazdej chwili moze sie zaczac...;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry