reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mama mnie odwiedziła, pomogła w kuchni posprzątać. Mi coś słabo dziś, pomagałam jej, ale co chwilę mi się kręciło i gorąco robiło :( no i to spojenie też coraz bardziej boli, już nie tylko z przodu, ale też jakby głębiej :/

reklama
No już bliżej niż dalej :) a teściowa przyszła jak sprzątałyśmy to tylko stwierdziła, że u niej też trzeba posprzątać... Tak sobie zażartowała... Ona po 5 dzieci i dobrze ciąże znosiła... Moja Mama na drugim końcu miasta mieszka. Także na co dzień to muszę sama sobie radzić, dobrze że przynajmniej to nie jest dla dziecka zagrożeniem tylko dla mnie bólem

A to moja pućka ;)

Załączniki

• 1452962643955.jpg
    1452962643955.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 50
Volka nie.widze zdjecia, moze pozniej sie ukaze.

Glowa mi peka, chyba goraczka mnie dopada bo czuje jak mi momentami goraco a za chwile zarzucam na siebie dwa koce bo trzese sie jak galareta....brzuch dalej sie napina, do tego mlody cos tam raczkami mi grzebie leeee dziwne uczucie jak by wyjscia szukal hehe...chyba sie przewietrze i pojde do sklepu

reklama
Do góry