reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja juz posprzatalam, teraz wcinam frytki :p a mlody ma czkawke, na razie sie uspokoil wiec tylko chyba mnie straszy.
Aaa zostalo 34 dni do cc
Zaraz wozek sobie umyje, jiz wnętrzności wrzucilam do pralki, a potem wrzuce pokrowce.
A ja mam wrażenie kochana że Ty jakoś włączyłaś instynkt gniazda na wysokie obroty jakby czasu było już dużo mniej niż masz. Wszystko szybko na raz zrobisz bo już nie zdążysz. Hmm...

Moje dzieci jak im powiem,ze bedzie kara na bajki albo granie od razu zabieraja sie za sprzatanie :p. Aaa liczenie do 3 tez skutkuje ;)
A co jak doliczysz do 3? Bo u mnie nigdy do tego nie doszło zawsze po 2 już była mega szybka reakcja. Ale wiele razy osoby obserwujące taką sytuację pytały co będzie po 3 i jakoś nie miałam konkretnego pomysłu.

Ja już na dziś skończyłam sprzątanie i prasowanie. Jeszcze jedną pralkę potem powieszę i koniec. Teraz idę na spacer do mamy na obiad. Oli ma wyjść mi na spotkanie w pół drogi Ale nie dlatego że się tęsknił Ale w połowie drogi jest sklep i mama ma gazetę mu kupić.

reklama
Ja jeszcze nie piorę, ale mam zamiar tylko 56-62 na początek. Ewentualnie kilka sztuk 68 tak na wszelki wypadek.
Ja 3 dzień leże i nic nie robię.

Pierwsze 2 prania

Załączniki

• 20160116_143928.jpg
    20160116_143928.jpg
    733,5 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Cześć dziewczyny, widzę, że prawie wszystkie dziś pierzecie:) ja też miałam taki zamiar, mój m. miał mieć dziś wolne, więc chciałam, żeby wyciągnął wór z małymi rzeczami po synku do przebrania, ale rano podjechał do pracy na "chwilę" i jeszcze go nie ma:( tak się wściekłam, aż się popłakałam, myślałam, że sobie dziś odpocznę, poleżę, skoro on ma wolne, to zajmie się dzieckiem, zrobi zakupy, pomoże mi z tym segregowaniem. A tu dupa, pewnie przyjedzie po 20. Ehh, strasznie tu jęczę Wam ostatnio:(

Do góry